Hey DJ през август: Seth Troxler, Denis Horvat и още

Миксираме август с диджеи и вълни

0 коментара Сподели:
Hey DJ

Август е танц – за едни на нежно джаз парче, за други в техно ритъм.

Каквато и музика да тече във вените ти, партита на морето ще са това, което ще те държи до следващото лято. Солената кожа и новите запознанства си вървят с пясъка в обувките, така че смело бъди, танцувай и следвай нотите

близо до залязващото слънце.

Оставяме ти локациите и хората, които ще пускат в сърцето на август. Посоката е изток, музиката ще те води.

Kristian Beyer (DE)

06.08. – Solar Island

Част от дуото Âme и основател на легендарния лейбъл Innervisions заедно с Frank Wiedeamann, Beyer озвучава о-в Св. Анастасия с удължен сет. Всяка композиция, продукция или изпълнение на живо на лейбъла е кулминация на опит и качествени експерименти.

Seth Troxler (UX)

11.08. – Solar Summer @ Port Burgas

Seth Troxler е известен със своята непредсказуемост зад пулта и факта, че никога не повтаря един и същи сет. Бунтарят на електронната музика се качва на сцената за дълъг b2b сет, рамо до рамо с носителя на три награди „Грами“ Diplo, който идва у нас за първи път.

Stephan Bodzin (DE)

12.08. – Solar Summer @ Port Burgas

Една от най-влиятелните фигури на световната техно сцена ще застане зад пулта, за да ни залее с въздействащи звуци. Почти няма клуб или фестивал по света, на който Bodzin да не е бил хедлайнер, а сега е време и за SOLAR SUMMER.

Denis Horvat (DK)

12.08. – Solar Summer @ Port Burgas

Бързо се превръща в гореща тема в ъндърграунд музикалната индустрия със своя характерен мелодичен звук. Самообразован като продуцент, той успява да се наложи с издания на Innervisions, Afterlife и Diynamic, фокусирайки се върху детайлни тракове.

Sidney Charles (DE/PT)

12.08. – Exe Beach

С редица първи места в музикалните класации – като челните позиции на цели три парчета в Beatport, и международните си участия, Charles е един от най-търсените артисти. Музикалният му лейбъл Heavy House Society издава музиката на Kolter (aka Djoko), Luuk Van Dijk, Locklead, Madvilla и други.

Victor Calderone (USA)

12.08. – Solar Island

Нюйоркският ветеран се завръща у нас за удължен сет от 12:00 до 21:00 часа, който ще припомни на публиката защо артистът продължава да е сред най-признатите диджеи и продуценти в света на хаус и техно музиката.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *