Неограничени партита това лято: с обичайните заподозрени

0 коментара Сподели:
festival

Музиката е онзи език, който всички можем да разберем.

Обединяваща сила, която е способна да те хване за ръка и да те поведе на приключение, излизащо извън реалността на ежедневието. Тя е онази страст, която не вреди нито на тялото, нито на съзнанието. Едни от най-силните отпечатъци в съзнанието ни завинаги ще останат споделените мигове по фестивали и концерти, които карат краката ни да треперят от вълнение.

Тези емоции се засилват с първите ноти на любимите ни парчета, а особено лятно време жадно търсим местата и събитията, на които да споделим този вайб с приятели.

Това лято Vivacom ще зарадва всички почитатели на музиката със страхотни преживявания и ексклузивни награди. Телекомът e част от три от концертите на най-мащабното лятно турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Началото на летния фестивален сезон беше поставено в Пловдив, където тепетата се разтресоха на 15 юни. Следващите концерти ще се състоят на 7 юли в Бургас и на 16 септември – в София.

Но с това летните преживявания от Vivacom не спират!

Телекомът ще се включи и в Spice Music Festival, който ще се проведе на 4 и 5 август в град Бургас. За втори път на бургаската сцена ще се качат хитовите изпълнители от 90-те – SNAP!, C-Block и NANA. В рамките на събитията, всички посетители ще имат възможността да се снимат в специално обособения Unlimited Party Corner, в ролята на истински DJ, подгрявайки се за голямата награда в лятното парти турне на Vivacom. На разположение за тях ще бъдат още и три уникални съоръжения под формата на парти кули, които ще им дават безплатен Wi-Fi достъп до интернет, а на плотовете ще има възможност за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

Visuall vivacom

Множество вълнуващи награди очакват всички, които използват новия Unlimited Party филтър в Instagram и споделят с него снимка или рийл в своя профил с #unlimitedbyvivacom. Голямата награда е парти уикенд за двама в Ибиса, а другите можеш да видиш в Instagram профила на телекома.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *