Ritual Gatherings: където музиката, изкуството и храната се срещат с морето

Фестивалът, превърнал се в обичай, тази година ни посреща на нос Акра

0 коментара Сподели:
ritual gatherings

Специалните моменти в живота са тук, за да ни накарат да видим колко красив може да бъде той. И когато превърнем нощите пълни с музика и звезди, танците по пясъка, огрените усмивки от първите слънчеви лъчи в ритуал, можем да кажем, че сме успели.

Тази година Ritual Gatherings се завръща на Южното Черноморие, на един специален плаж в Черноморец, почти там, където всичко започна и го посвещават на простичките неща в живота. Най-важните: безгрижните дни на плажa, нощите, пълни със звезди, музика, която кара душата ни да танцува, изкуство, което кара умът и сърцето ни да лудуват, вкусната, прясна храна, страхотното вино, масата за всички, сливането с природата, новите и стари приятели, танците до зори, изгревите и залезите.

Фестивалът цели да наложи устойчиви практики за провеждане на екосъобразни масови събития на открито.

Свободата, солта, слънцето се преплитат с изкуството за великолепни дни,

които ни дават възможността да сме заедно. Обличаме се като карнавални кралици или крале или пълни плажни отшелници – с бриз в косите и пясък между пръстите.

Концепцията на вечерята също лежи на основното послание за устойчивост и намаляване на човешкия отпечатък върху природата – изцяло zero waste меню, стари приготвено с локални продукти от местни производители, типични за района. Чиниите, в които ще бъдат поднесени ястията, са компостируеми и ще нахранят реколтата в близките ферми. Тази година създатели на това хедонистично удоволствие са три имена, които вдъхновяват

– Рене и Джун Йошида, и шеф Владимир Тодоров.

След вечерята ушите и душите ни ще напълнят Иван Шопов и Теодосий Спасов, с чиито творби магията ще бъде пълна. Следват редица DJ сетове от български и чуждестранни музиканти, с които да посрещнем благата светлина на утрото.

Тук виж всички имена, с които трябва да се запознаеш следващия уикенд:

Тук е разговорът ни с The Foreigners – The Foreigners: музика, която те отвежда в нови светове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *