Джиновете, с които се освежаваме това лято

Селекция, на която не можем да устоим

0 коментара Сподели:
cocktails

Вече не ни се пие чаша горещ чай, нито греяно вино, пие ни се джин!

Тръпчивата дружка на летните нощи и дни е със собствен характер, а всяка глътка истински добър джин нашепва ледено студените си тайни по свой собствен начин.

Селекцията ни представя богата палитра от вкус, автентичен аромат на хвойна и кристално ясен план за лятно приключение. Брандовете, от които отпиваме смело, с много лед, тоник и краставичка за свежест. Наздраве! 

Beefeater

Beefeater

Лидерът на пазара в категория джин*, представя своя освежаващ ягодов вариант, създаден в Лондон на базата на Beefeater London Dry. Невероятният плодов вкус се дължи на инфузията от истински ягоди, което е елегантен комплимент към класическите нотки на хвойна и цитрус. Защото какво по-хубаво от естествените аромати?

*По данни на: IWSR 2022

Buldog London Dry Gin

Buldog London Dry Gin

Това питие носи вкусовете на различни билки от много кътчета по света. Носът е леко флорален с лавандула, хвойна, цитрусови плодове, лайм и сладка портокалова кора. Вкусът на хвойната е боров в началото и леко стипчив към финала, а послевкусът – мек.

Върви повече от добре с прохладна лятна нощ.

BERKSHIRE BOTANICAL

BERKSHIRE

Вдъхновен от флората и фауната в западен Бъркшир, този перфектно балансиран джин носи полъха на лятото с всяка ледена глътка. Сърцето му е от хвойна, докато розовата му премяна има нежен малинов вкус. Свеж, плодов и елегантен, артистичният му характер не те заблуждава – с него може да забъркаш забележителни коктейли! 

Hendrick’s

Hendrick’s

Flora Adora е новата екстравагантна комбинация между оригиналния вкус на Hendrick’s и пленяващо отличителна флорална инфузия от грижовно подбрани летни цветя, обичани от пчели и пеперуди. Вкусът на хвойна и кориандър е допълнен от буйните и дълбоки флорални характеристики за незабравими глътки, свеж билков характер и един охладен и бленуван юни. 

Gordon’s

gordons

Кристалният му характер някак умело нашепва тайните на топлите дни, а вкусовете са запазили традициите от далечната 1769, когато джинът е създаден. Консумираме го и сега, като си представяме следната картинка: златният час в топъл юнски ден, живописна тераса, малко лайм, лед и Gordon’s с вкус на лято. 

Mintis

Представяме ти италианския джин с мента Pancalieri, който ще обърка представите ти за познатото питие. Четирите варианта затварят кръга на съвършенството – Originale носи ухание на свеж лимон и богата ботаника, Clementina – на сочни италиански мандарини, Amarena представя закачливия вкус на захаросани череши, а Ribesa – завладяващия аромат на узрял касис. Защо Mintis?

Защото животът е твърде кратък за обикновен джин! 

Ожадня ли? 5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *