Лято в Галерията: Креативни занимания за деца

Креативна програма за деца от 6 до 11 години

0 коментара Сподели:
Лято в Галерията

Лятната ваканция пристигна и училището официално е в историята. Поне за 3 месеца. 

Скъпи родители, дойде времето на обелените колена, преобличането по три пъти на ден и искането на сладолед целодневно. И да, всички тайно завиждаме на децата, че имат около 90 дни почивка, и то през лятото. 

Свободното време и като дете, и като възрастен е периодът, в който можеш да спиш до 11:00 часа, да стоиш по пижама цял ден и да гледаш анимации. Ваканцията също е и допълнителна възможност за откриване на хоби и развиване на креативността. „Лято в Галерията“ предоставя букет от възможности за прекарване на почивката с правене на изкуство. 

Voilà! Края на маратонното писане на домашни и решаването на тестове дойде. И сега? Това е от тези моменти, в които толкова много си мечтал за почивка, че като дойде, се чудиш какво да я правиш. Споко, Vivacom Art Hall Oborishte 5 идва на помощ със занималня за деца.

И не, няма да тормози детето с учене, а ще развива изобретателността му.

Проектът организира редица занятия, в които децата ще срещнат забавление и приятели. Заниманията покриват и няколко креативни сфери, които ще допринесат за създаването и развиването на интереса им към изкуството. Художествените ателиета на „Лято в Галерията“ са по Живопис, Плакат, Графика, Комикси, Скулптура, Изработка на маски, Керамика. Креативната програма предлага и часове по Рециклиране, в които ще се изработват произведения и инсталации от рециклирани материали. 

“Лято в Галерията” ще прави и ателие на открито. Казва се рlein air и представлява рисуване в Докторската градина.

Децата ще се влюбят също в уъркшопите по танци с преподавател от Националното училище за танцово изкуство или преподаването на френски език с методи от сугестопед. Проектът предлага още – прожекции на детски филми, разходка в музеи и галерии, забавления на открито.

“Лято в Галерията” ще разнообрази няколко дни от ваканцията на детето ти. Проектът включва дните от 10 до 21 юли и ще бъде с продължителност от 10:00 до 17:00 часа всеки делничен ден. Активностите са подходящи за деца между 6 и 11 години.

На сайта на Vivacom Art Hall Oborishte 5 има допълнителна информация за заниманията и таксите. И не че нещо, ама записванията започнаха.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *