6 нови сериала, които да гледаш това лято

Селекция с по нещо за всеки

0 коментара Сподели:
the crowded room

Манията на тема сериали е състояние, от което рядко има спасение. Влиза в кръвта ти, зарибява те, а когато свърши, те оставя по-празен от всякога. И все пак жадуваме за онова усещане на сладко мъчение, когато трябва търпеливо да чакаме излизането на поредния епизод на любимия ни сериал след седмица или две. Изпадаме в екзистенциална дилема, когато

очите ни натежават, но на екрана изкушително се показва бутонът Next Episode.

Опитваме се да устоим на съблазънта да прекараме светлите и тъмните часове от съботно-неделното си време, като бинджваме цели сезони. Но истината е, че го правим твърде често. 

Ако и ти като нас си фанатик на тема сериали, днес е щастливият ти ден. Приготвили сме ти селекция с нови заглавия, които вече можеш да гледаш или пък се очаква да излязат в най-близко бъдеще и с които перфектно да запълниш летните вечери пред телевизора.

Based on a True Story

Нейтън и Ейва са женена двойка. Живеят в хубава къща и чакат първото си дете. Тя е брокер на недвижими имоти, а той е инструктор по тенис. Животът им е хубав, но не и задоволителен. Докато не решават да направят подкаст за серийния убиец, който се вихри из Лос Анджелис. 

The Crowded Room 

Където е Том Холанд, там сме и ние. Този път го гледаме в изцяло нова светлина, превъплъщавайки се в ролята на Дани Съливан, участник в стрелба в Ню Йорк през 1979. Партнира му Аманда Сайфред, която води разпита на вече арестувания Дани, докато разговорът им разкрива неговото мрачно минало, съкровени мисли и тайни.  

The Idol

Можем да го наречем скандализиращ и провокативен, а това трудно ще се отрече. Истината е, че едва с първия си епизод The Idol провокира доста шум и разнородни мнения. Дело на създателя на „Еуфория“ Сам Левинсън, сериалът проследява изгряващата поп звезда Джоселин (Лили-Роуз Деп), водача на своеобразен модерен култ Тедрос (Абел Тесфайе, познат ни още като The Weeknd) и техните комплексни взаимоотношения. Тук е важно да отбележим, че сериалът е 18+, та да се гледа с едно наум.

Silo

 Дистопичният жанр не е особено популярен сред сериалите, но The Silo е тук да промени този факт. Действието се развива в силоз под земята, който е дом на общност от 10 000 души. Животът им е изграден върху стриктни правила, забрани и ограничения, докато твърде много въпроси започват да излизат на повърхността. 

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Връщаме се назад във времето и пространството, но оставаме в Bridgerton вселената. Виждаме някои познати и повече нови персонажи, докато проследяваме любовната история на кралица Шарлот и крал Джордж като млади. Цветният и пищен свят на тази измислена регентска епоха никога не ни разочарова, а романсът определено е налице.

Class of ‘09

Действието се развива в три времеви линии – миналото (2009), настоящето (2023 и 2025) и бъдещето (2034). Сериалът проследява животите на екип от ФБР служители, докато наказателноправната система в САЩ драстично се променя с появата на изкуствения интелект.  

Platonic

Гледа ти се нещо леко и неангажиращо? Platonic може би ще утоли жаждата ти за комедиен сериал това лято. Двама приятели от детството преоткриват радостта от платоничните отношения след дълга пауза и се впускат в приключения, които променят света им такъв, какъвто са свикнали да го виждат.

Като говорим за сериали: Сериалите с по-малко от 5 сезона, които си заслужава да бинджнеш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.   

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *