Сериалите с по-малко от 5 сезона, които си заслужава да бинджнеш

За онези дъждовни летни вечер и мързеливи уикенди

0 коментара Сподели:
big little lies

Гледането на сериали ни е любимо хоби по всяко време на годината. Но трябва да сме искрени, че лятото е сезонът, в който да прекарваме часове пред телевизора ни се струва грехота.

Затова си търсим нещо поглъщащо, интересно, драматично и най-вече кратко.

За онези дъждовни летни вечер и мързеливи уикенди сме ти приготвили селекция от сериали, които се простират под 5 сезона и които си заслужава да бинджнеш при първа възможност.  

The White Lotus

Сериалът с елементи на драмеди представя ежедневието на гостите и служителите на луксозен хотелски резорт, докато ние, зрителите, се забавляваме с техните колкото насмешливи, толкова и екзистенциални преживявания. Действието на първи сезон се развива в Хавай, на втори – в Сицилия, а ние копнеем да влезем в телевизора и да се пренесем там на момента. 

Killing Eve

Ийв Поластри, отегчена от работата си следователка в британското разузнаване, има задачата да залови чаровната наемна убийца Виланел. Докато сериалът проследява взаимното им преследване, двете развиват необикновени обсесии една към друга. Сезоните са четири, а играта е безупречна. 

Big Little Lies

Гледаме Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Шейлийн Удли, Лора Дърн и Зоуи Кравиц като бляскави майки, които живеят в спокойния и богаташки Монтерей. Животът им се променя изцяло, след като в идиличното им градче се случва убийство, а всички те стават център на разследването. 

Succession

Все още не сме приели факта, че Succession приключи окончателно с финала на четвърти сезон, който гледахме съвсем наскоро. Няма нищо по-забавно от това да гледаш двама братя и една сестра, които се надпреварват да наследят империята на баща си. Комбинацията от хумор и драма прави този сериал повече от пристрастяващ, така че го приемай с внимание. 

Money Heist

Излизаме от рамката на англоезичните сериали, за да ти предложим нещо испанско. Money Heist е супер предложение за всички, които не могат да стоят пред екрана, ако липсва доза екшън и адреналин. Проследяваме два дълго планирани обира и всичко, което се случва преди, повреме и след тяхното изпълнение, както и колоритната група, която стои зад тях. Сезоните са пет, но ние се залепихме за екрана от първия момент. 

Sherlock

Абсолютен шедьовър на малкия екран, Sherlock е една от малкото успешни адаптации на книги в сериали, които заживяват собствен живот. Играта на Бенедикт Къмбърбач (Шерлок Холмс) и Мартин Фрийман (Доктор Уотсън) е блестяща, а мистериите във всеки епизод завършват с най-неочаквания и шокиращ край. За огромно наше съжаление сериалът има само четири сезона, но това не ни пречи да ги гледаме отново и отново. 

Stranger Things

Бихме се изненадали, ако все още не си се качил на влака с фенове на Stranger Things. И все пак няма как да го пропуснем като binge worthy кандидат в селекцията ни от сериали. Годините са 80-те, а мястото е щатът Индиана. Група приятели се сблъскват със свръхествени сили и правителствени тайни, които отключват любопитството им за отговори. Гледаме четирите сезона, докато чакаме да излезе и номер пет. 

В този дух: 5 от най-емблематичните сцени в Succession

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *