Taste the World: кухнята на света в едно събитие за кулинарни пътешественици

0 коментара Сподели:
Храна

Не е лесно да си в „гладна mode“.

Късна сутрин, 11:00 часа. В офиса си, лаптопът вече е прегрял, на бюрото те чака вече студено второто ти кафе, а ти виждаш Диди. Уж колежката от съседната стая, но изглежда като ходещ мъфин. После минава Елена, мигаш, та тя е говорещ крекер, Окей. А къде е Мира? Ето я до автомата за вода. Авокадо тост, и без това не излиза от Instagram.

Споко, не полудяваш. Гладен си.

И ние станахме след като разбрахме, че ще има супер вкусното събитие в Сердика Център. Казва се TASTE THE WORLD, кулинарно изложение е и ще се проведе между 26 и 28 май. Ще се срещнеш със странно-готини подправки, разнообразие от чили сосове и други висококачествени продукти от цял свят.

Е, какъв по-готин начин да опознаеш далечни култури от това да ги пробваш с небцето си?

taste-the-world-2

TASTE THE WORLD се завръща за втора поредна година

и обещава да предложи интересни дегустации, кулинарни демонстрации и щандове с изложители. Сред участниците на събитието ще откриеш: Imperial gastrohub, K-food, Hot Farm & Top’s honey, Manolo Home, Spizing, So Ferments, Odaya Home, Elly’s Supreme taste, Lakrids by Bulow, Tartufi Jimmy, Vegan Milker.

И още специални изненади:

В ролята на водеща на TASTE THE WORLD ще влезе Сандра Алексиева. Тя е food stylist и създател на един от най-популярните кулинарни сайтове в България – 1001 рецепти. В събитието главна роля ще изиграе също шеф Цанко Димитров. Той ще изнесе кулинарно шоу и през трите дни по обед (между 13:00 и 15:00 часа), като

презентира кухните на Мексико, Испания и Америка.

В първия ден (хайде, сложи го вече този reminder – 26 май) от 14:00 часа ще има и състезание по надяждане…с люти храни. Extreme Hot Challenge ще е подходящо „приключение“ за смелчаците,

които или обичат лютото, или са изгубили бас.

И в двата случая трябва да се запишат предварително на страницата на Hot Farm.

taste the world event

Между другото входът е свободен, а TASTE THE WORLD кулинарното изложение в Сердика Център ще започва в 12:00 и ще продължава чааак до 20:00 часа.

Загрявай с 10 от най-добрите готварски предавания, които да те вдъхновят.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *