Sofia Live Festival: Световни артисти и Go Guide сцена

Фестивалът чука на врата

0 коментара Сподели:
Chet Faker

Задължително запазвай датите 23–25 юни, защото на Колодрума в София с невероят­на визия, жесток музикален лист и супер атмосфера

ще те очаква SOFIA LIVE FESTIVAL. Събитието наистина обе­щава да бъде гранде, място­то ще бъде преобразено до неузнаваемост, а на сцената ще се качат нашият dream team артисти – очакваме легендата и главен хедлай­нер на третото издание на феста Chet Faker.

Chet ще ни представи последния си албум Hotel Surrender, а заедно с него ще може да се радваме и на феномена Wax Tailor.

Не пропускай още българо-­нем­ското явление Bulgarian Cartrader (BCT), младата и талантлива Vianne, 1000names, Alina Pash, Love’n’Joy, Me and My Devil и Nocktern. Подсказваме, че

Go Guide също ще има своя сцена на място,

като там ще те очакват страхотни бг артисти и някои от любимите ни диджеи.

На място ще можеш да опиташ супер освежаващите предложения на Vitamin Aqua, от чиито вкусове със сигурност ще ти стане още по-хубаво. Ананасът, обогатен с витамин Ц например, ще ти помогне да останеш свеж под жаркото юнско слънце. Ябълка и малина е вкусът, в който се съдържат всички есенциални витамини от група B. За силата да издържиш на тридневното музикално темпо, заложи на вкусът лимон и личи, в който коктейл от витамини и аминокиселни ще ти дадат енергия. Можеш да се запознаеш с всички предлагани вкусове на сайта им тук.

Припомняме, че през 2022 г. Sofia Live Festival бе първият български фестивал, поканен да стане член на Европейската асоциация на фестивалите, и получи номинация за най-престижните фестивални награди в Европа – European Festival Awards, в категория „Най-добър нов фестивал“, за което му казваме голямо „браво!“. Чакаме те там, а преди това – следи събитието в социалните им мрежи.

Пускай Gold от Chet Faker на риплей и взимай билети.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *