5 събития, с които да съчетаеш полезното с приятното

Какво предлага праткичната ни селекция за 16-22 октомври

0 коментара Сподели:

Партитата са супер и задължително ги вписваме в програмата си, но само те не ни стигат. Искаме и култура, и вино, и спорт, и да – бизнес! Ако и ти имаш нужда от нещо повече, извадил си късмет, защото тази селекция е точно за теб!

SEO КОПИРАЙТИНГ ИЛИ КАК СЪДЪРЖАНИЕТО ВЛИЯЕ НА ОПТИМИЗАЦИЯТА

Дори и да създаваш най-качественото съдържание на Земята, ако то не достигне до хората, значи нищо не си направил. Затова отдели няколко часа, за да чуеш какво Любомир има да каже по темата, а то е много. Сигурни сме, че с каквото и да се занимаваш онлайн, познанията по SEO оптимизация със сигурност ще ти влязат в употреба!
Кога: 17 октомври, вторник, 19:00ч.
Къде: SoftUni, ул. „Тинтява“ №15-17
Вход: свободен, с предварителна регистрация

НОСИТЕЛЯТ НА "МАН БУКЪР" 2017 / ДАВИД ГРОСМАН – ГОСТ НА CINELIBRI

Само няколко месеца след като бе удостоен с една от най-престижните литературни награди – The Man Booker Prize, Давид Гросман пристига у нас. Поводът е фестивалът CineLibri, който пренася любимите ни книги на голям екран и се провежда за вече трета поредна година. В средата на седмицата ще можеш лично да се срещнеш с писателя и да се запознаеш както с безспорния фаворит „Един кон влязъл в бар“, така и с останалите му произведения.
Кога: 18 октомври, сряда, 19:00ч.
Къде: Литературен клуб „Перото“, НДК, пл. „България“ №1
Вход: свободен

SHAME PARTY PRESENTS SPICE GIRLS LIVE TRIBUTE AT CLUB TERMINAL 

Ако кажеш, че никога не си бил фен на Spice Girls, просто няма да ти повярваме. Затова недей да се опитваш, ами направо ела на Shame Party в Terminal 1, където с пълно гърло ще пеем Wannabe, Viva Forever и други хитови парчета. И понеже с нашия глас няма да те спечелим, ще ти споделим, че на сцената ще чуеш и Рут Колева, Пламена Гиргинова, Тория, Ягода Тренева и Ralee. Е, за тази компания вече си струва да дойдеш!
Кога: 19 октомври, четвъртък, 22:00ч.
Къде: Club Terminal 1, ул. “Ангел Кънчев“ №1
Вход: 12 – 15лв.

ДЕГУСТАЦИЯ НА РЪЧНО МЕСЕН КАШКАВАЛ И ВИНО

Колкото и да обичаме летни коктейли, времето вече плаче за червено вино. С него, естествено, идва и нуждата от подходящи мезета, а ние се заемаме с тежката задача да ги открием. Първи в списъка ни е ръчно месен кашкавал от с. Красново, който ще опитаме този петък. Освен да ни кажеш „наздраве“ ще можеш да видиш на живо и какви са тънкостите в приготвянето на тази вкусотия.
Кога: 20 октомври, петък, 19:00ч.
Къде: Farmhopping Bulgaria, бул. „Витоша“ №137
Вход: 5лв. (включва чаша вино)

ДЖАГА ТУРНИР

Джагата е от онези игри, които не изискват особена подготовка и винаги са насреща, когато скучаеш. Ако амбициите ти, обаче, стигат по-далеч, предлагаме ти да се включиш в единствения по рода си Джага турнир за непрофесионалисти. Очаква се битката да бъде оспорвана, затова организаторите от Бар Петък са отделили цели два дни за срещи. Най-добре започвай да мислиш стратегията за победа още отсега!
Кога: 21 – 22 октомври, събота – неделя, от 12:00ч.
Къде: Бар Петък, ул. „Ген. Гурко“ №21
Вход: свободен

Вмъкваме и малко дворцови интриги и желание за власт в постановката "Цветът на дълбоките води".

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *