Секс игричките, за когато не му издържа батерията

Новото време носи нови секс(и) предизвикателства

0 коментара Сподели:
Girl

Ерата на високите технологии отдавна превзе света, но честно казано, никой не очакваше да превземе и спалните ни и да си легне комфортно между нас и партньора. Е, не само че това се случи, но високотехнологичните джаджи за наситено удоволствие отново се изкачиха на върха в секс тенденциите за 2023 г. Към тях добавяме задължителната еко вълна и още няколко вайръл момента, които бележат пролетта, и ти казваме да вземаш всички налични зарядни и кабелчета и да ни последваш. Обещаваме да бъде хай и секс, и тек, но не забравяй – нетът е задължителен.

ASMR и вечната еко вълна

Ако се чудиш къде си изостанал по пътя на мега удоволствието – ще ти отговорим „никъде“. Просто секс тенденциите скачат толкова палаво и отривисто в крайностите, че трудно ги настигаме. Новото 20 в сферата е ASMR или Autonomous Sensory Meridian Response, което се превежда като независим сензорен меридианен отговор. Става въпрос за релаксиращо и изключително приятно усещане, което се разпространява от скалпа към цялото тяло благодарение на звуците. Физическите реакции могат да бъдат предизвикани от докосване по точно определен меридиан от горната част до основата на гръбначния стълб, драскане, ръмжене или дори шепот. ASMR видеоклиповете са популярни от известно време, но през 2023 г. те ще играят все по-голяма роля в сексуалния живот на много хора. Според изследователя на връзките Лимор Готлиб ASMR ще промени представите за това какво всъщност означава добър секс: 

„Фокусът в секса вече не е върху постигането на оргазъм, а върху изпитването на удоволствие по всевъзможни начини“. 

Другата настъпваща тенденция през пролетта на 2023 г. е желанието да сме напълно еко дори в сексуалните си приключения, тоест да избираме само екологични секс играчки. Порцеланови играчки, лубриканти на водна основа, органични презервативи – темата за устойчивостта е на абсолютен пиедестал през 2023 г. Това важи и за секс аксесоари, лубриканти и други еротични продукти. Къде е направена секс играчката? Какви материали са използвани и вредни ли са за здравето? Какви са производствените условия? Продуктът веган ли е? Това се оказват новите въпроси пред всички секс потребители от известно време. „Готино ли е?“, „Доставя ли удоволствие?“ и „Колко му издържа батерията?“ май остават на заден план.

Да влязат всички sextech гурута

Новите технологии, предоставящи ни мега интелигентни секс играчки спечелиха дори собствен термин – sextech. Използването на термина беше разпространено онлайн от Синди Галоп от MLNP и се свърза с напредъка на цифровата революция от 2010 г. и нейното въздействие върху обществото и културата.

Teledildonics пък е друго определение, което по-често се използва за секс играчки с активиран Bluetooth, които са тоталният хит на пазара. Може да настроиш играчката си, която е у дома, от телефона си, докато си на работа, и тя да те чака готова за секс приключения веднага щом се прибереш. Може също така, докато си у дома и се забавляваш, играчката ти да е управлявана не от теб, а от мъжа ти например, който в момен­та е в много важна бизнес среща.

Умните и високо­ технологични играчки със специални приложения могат да запомнят любимия ти режим на работа, дори да отговорят на температурата на тялото ти и да се нагреят до точните гра­дуси, които са най­-приятни за теб. Отделно могат да ти пратят напомняне в телефона, ако си ги оставил дълго да скучаят и не си ги използвал, или да ти пре­поръчат програма спрямо последните ти търсения, която ще е най-удовлетво­ряваща за теб.

Предприе­мачът Андреа Барика оцени sextech пазара на 30 милиар­да долара през 2018 г.,

като 800 милиона долара идват от продажби в Amazon на най­-различни високотех­нологични секс джаджи. Естествено, индустрията все още си задава въпроси какви са недостатъците и предимствата на VR секса например и възможно ли е да успеят разработките на лекари, които искат да опитат имплантиране на електроди близо до гръб­начния мозък, за да получим оргазъм с натискането на един­-единствен бутон.

Последното е тотално creepy според скромните ни разбирания, но както казваше един велик мисли­тел –

„всеки сам си преценя“.

За финал споделяме, че сме напълно „за“ всякакви нови технологии и джаджи, кои­то навлизат в секс живота ни и бихме експерименти­рали смело. Съветваме те обаче активно да си тър­сиш и истинска половинка, с която да разнищите този луд, луд секс технологичен свят. Обещаваме, че с дру­гарче ще е по­-забавно… или поне с правилния Bluetooth.

А ти какво мислиш? Надценен ли е сексът?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Тагове: любов секс
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *