Надценен ли е сексът?

За тия 3 минути човек може да направи толкова много други неща. Ето какви точно:

0 коментара Сподели:
sex

Наскоро попаднах на пост в една от най-интересните и приятни български фейсбук групи, в който авторката му смело заяви:

„Сексът сам по себе си е силно надценена работа, приятели“

Ироничният ѝ тон предизвика обратна реакция у мен и след дълги размишления стигнах до заключението, че сексът даже е доста надценен! За тия 3 минути човек може да направи толкова много други неща. Ето какви точно:

Да си измиеш зъбите

Огромен процент от българите лъжат, че мият зъбите си по 3 минути, спазвайки стриктно съветите на стоматолозите, но всички знаем, че това не е точно така.

Най-вече защото мъжете  имаме навика доста да послъгваме, когато говорим в цифри за време и сантиметри.

Обръщам се и към дамите. Ако случайно решите да замените секса с миене на зъби по часовник, ще ми благодарите в дългосрочен план за спестените пари от пломби!

Обади се на баба си

Малко са авторите, които могат да се похвалят, че в текст за секс са включили баби. Някои се ужасяват от това, което четат, аз се ужасявам от това, което пиша! В забързаното ни ежедневие рядко разполагаме с време, което да отделим, за да се чуем с любимите ни и самотни баби. Сами Хосни дори казва, че си настройва аларма, която да му напомня, за да няма после оправдания. Добро решение, но моето ти дава екстра 3 минути разговор!

Направи един планк

Причината планкът да присъства е скритата еротика в неговите различни форми и, разбира се, огромните му ползи за духа и тялото. Планкът укрепва мускулите на гърба и корема, подобрява кръвообращението и помага при финансови проблеми.

Последното си го измислих, признавам!

Да станеш депутат

Добре, че е шегата, за да си кажем истината. Средната продължителност на българските парламенти е равна на средната продължителност на полов акт.

Да пуснеш една прахосмукачка

Подобно на планка, и тук еротиката е в обилни количества, а и от чисто практична гледна точка чистият дом е добра предпоставка за бъдещо полово сношение.

Лешников тахан

Ако си търсите better than sex experience, който, стига да не се задавиш, е напълно безопасен, то лешниковият тахан е точно това.

Феноменален е!

Все едно да ядеш шоколад, но без тежката захар и все едно да правиш секс, но без партньор и без да се налага да вземаш душ преди и след!

Да си платиш битовите сметки с онлайн банкиране

Те тава е, баце, както казват по северозапада. Най-великото постижение на човечеството е ликвидирането на опашките за плащане на сметки. Докато ядеш лешников тахан или се возиш безкрайно в асансьора, можеш бързо и безопасно да си осигуриш вода и ток за още един месец! 

Освен това в него има и доза секс, защото понякога се чувстваш като насилен от институциите.

Сами виждате, че воденето на полов живот, колкото и престижно да изглежда в собствените ни очи, както и в очите на околните, за съжаление отнема от времето и фокуса ни за истински важните неща в живота.

5 дестинации за есенен релакс, където да нахраниш душата си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *