В София през уикенда: 28-29 октомври

Как да живееш сто години и кои са дрехите, които би носил и на сто

0 коментара Сподели:

Този уикенд ти разкриваме тайните на дълголетието и споделяме от къде да грабнеш вълнено палто, което ще можеш да носиш и на 100. Базарът за basics се връща със зимно издание, уиски фест ще се вихри цял уикенд, а национално на пилон ще има в неделя. Не можеш да се оплачеш.

BASIC MARKET
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, GALLERY 2.0

Ако ти липсват опорни точки в гардероба, нямаш какво да облечеш или си на мнение, че още едно палто никому не е излишно, Basic Market за зимни дрехи е този уикенд. Секънд хенд връхни дрехи, пуловери, жилетки и деним ще те чакат в едно от любимите ни градски пространства на Малките пет. Към селекцията този път ще се включи и новият бранд за секънд хенд мода – Mono. Ако пък вече си купил нужното за следващите няколко месеца на студ и мраз, можеш да минеш да си грабнеш някое и друго списание. И такива ще има в Gallery 2.0

ФОРУМ ДЪЛГОЛЕТИЕ
НЕДЕЛЯ, CITY MARK ART CENTER, 14.00

Няма начин да подминем току-така слоган като "Ще остарея, когато аз реша". Форум Дълголетие търси отговори на най-любопитните въпроси, свързани със здравето, остаряването, технологичния напредък, храната и други фактори, които оказват влияние върху продължителността на човешкия живот. Ако имаш за цел да бъдеш столетник, че и отгоре, можеш да слушаш внимателно лекциите на генетици, футуролози, нутриционисти и други, които със сигурност знаят по-добре от нас как да се запазим в играта още много, много десетилетия.

WHISKEY FEST SOFIA
ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, SOFIA EVENT CENTER

Това е събитието, което събира целия спектър от любители на уискито до колекционери. Случва се за шеста поредна година и предлага над 300 вариации от над 100 марки уиски. Ако искаш да опиташ нещо нишово, сега е твоят момент, както и ако все още не си открил твоето уиски, но имаш интерес да развиеш вкус към напитката и да разбереш повече за нея от професионалистите.

ШИЗИ ШЕКСПИР
ПЕТЪК, СЛАВЯНСКА БЕСЕДА, 20.00 – 21.00 ЧАСА

Импро театърът е нещо, към което подхождаме с особено любопитство. ШиЗи Шекспир е импровизирана комедия в стила, темите и езика на Уилям Шекспир. По зададено от публиката заглавие актьорите създават на момента Шекспирови персонажи, преплитат ги в нов сюжет и така около час. Входът е свободен, изходът "не", или иначе казано – на финала плащате толкова, колкото прецените.

POLE ART
НЕДЕЛЯ, RAINBOW PLAZA, 9.00 ЧАСА

Pole Art България е професионално състезание, по време на което международно жури ще определи кои са най-добрите български pole dance атлети. Целта му е, освен да покаже красиви движения и фигури, за които се изисква сериозна физическа подготовка, да успее още да утвърди pole dance-а като забавен и здравословен. Състезателният елемент ще добави доза допълнителен адреналин.

Уикендът тази седмица ще продължи и в следващата, защото, всички знаем, ни предстои Хелоуин. За празника тази година можеш да си харесаш някоя от тези визии, с които ще бъдеш различна и секси.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *