5 магазина, в които те очакват най-приказни подаръци

Boutique Unique

0 коментара Сподели:
тегел

От времето, когато римляните поднасяли клонки от свещени дървета или плодове на боговете, до ерата на Go Guide –

подаръкът винаги е нещо, което поражда все прекрасни емоции! Независимо дали говорим за любимата ти, за скъпата ти майка или за най-добрата ти приятелка – всяка достойна жена в живота ти заслужава поне веднъж (най-малко!) да ѝ покажеш колко много значи за теб и на точно колко специално място се намира в сърцето ти. В следващите редове правим преглед на магазините, в които ще намериш подаръци за нея, жената с главно Ж.

BIRSÉ

BirSé е елегантен дом на добрия вкус, в който са добре дошли и дамите, и господата. Първите, за да избират от страхотните им бижута, а вторите, за да зарадват нежните половинки до сърцето си с най-впечатляващия подарък. Вече 30 години BirSé работят успешно в бижутерския сектор, а ние потвърждаваме техния лайтмотив – качество, изискан дизайн и перфектно обслужване. Може да харесаш бижу от електронния магазин birse.bg или да ги посетиш в някои от двата им физически магазина на ул. „Граф Игнатиев“. Подсказваме да разгледаш пленяващите златни и сребърни бижута на супер достъпни цени, както и съкровищата им с естествени камъни и диаманти. Обеци, пръстени, гривни, висулки и комплекти са само част от богатия избор, който ни предлагат на място, като ние залагаме и на бижутата им от естествени камъни за всяка зодия, сътворени от сапфир, рубин, изумруд и др. Вечният блясък и усмивката на твоето момиче са гарантирани с красивите творения на BirSé.

ул. „Граф Игнатиев“ 26
ул. „Граф Игнатиев“ 53
088 509 9010

DANIELE ANCARANI

Стилът на всяка жена е нейният начин да се изрази пред света. Затова е и толкова индивидуален, няма правила или възраст, означава най-вече да е в комфорт със себе си. Изисканите и удобни обувки на Daniele Ancarani не са с екстремна височина, защото основното е „Бързо и лесно ходене“. Философията на марката е да предложи качество на дамите, като им осигури визия, чиито цветове и линии са проектирани и подбрани с изключително внимание и усет.

ул. „Съборна“ 7
088 822 1838

NULA.

Минималистичните бижута на NULA. са от сребро, естествени камъни и перли. Всяко от тях е ръчна изработка, което гарантира отношението и любовта, вложени в необикновената им красота. Мисълта за любимите жени е способна да чертае силуети на цветя в ума ни. Като естествено продължение нa това възприятие заключаваме: Тя заслужава най-изящните творения. Открий ги в очарователното им ателие, което работи с предварителна уговорка в делнични дни.

ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ 23
088 866 6075

КЬОШЕ

С много ентусиазъм и желание магазин „Кьоше“ започва своя път през 2013, като оттогава е едно от софийските кътчета за качествени и интересни подаръци. Тук ще откриеш декорация и продукти за дома от водещи европейски производители, както и селекция от български автори, представени чрез бижута, свещи, картички и очарователни декоративни елементи. Ако искаш да подариш уют, специален предмет или необикновено бижу – това е мястото.

ул. „Цар Шишман“ 18

ТЕГЕЛ

на откриващата снимка

Бутикът в сърцето на София е уютно местенце с душа, в което се помещава вълшебният свят на необикновените дрехи и аксесоари. „Тегел“ е за екстравагантните дами, за тези с неповторим стил и усет, за тези, които обичат дрехите им да са с разнообразни кройки, пъстри цветове и от естествени материи. Бижутата от български творци са верните спътници на одеждите по пътя към перфектната и неподражаема визия на всяка любима жена.

ул. „Цар Шишман“ 16
087 708 8472

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *