Празнуваме Деня на свети Патрик, както никога досега с JAMESON Whiskey

Jameson са ни подготвили мартенски ивент с Остава и Комеди Клуба, за който ще се говори дълго, а ти виж как може да спечелиш двойна покана

0 коментара Сподели:

Знаем, че си запазил март месец за мартеници, походи сред природата и букет за любимата жена или майка. Ние те съветваме обаче да разнообразиш силно дните в него с празник, който не е наш, но обожаваме поради редица причини.

Денят на свети Патрик е културен и религиозен ирландски празник, отбелязван всяка година на 17 март,

а както сам знаеш, цветът на светеца е любимото ни ирландско зелено. Първоначално синьото е било на пиедестал, но през вековете влиянието на зеления цвят е надделяло. Затова освен в Ирландия днес можеш да видиш навсякъде по света зелени панделки и детелини да се носят точно на този ден. Детелините символизират поверието, че Патрик е използвал трилистната детелина, за да обясни Светата троица на езичните ирландци, и именно нейното носене се е превърнало във вездесъщ момент от празненствата. В Ирландия празникът си е голяма работа и е честван с много ритуали, на които можеш да се облечеш в зелено, да опиташ традиционни ирландски храни и напитки и да празнуваш с приятели или семейството. Разказваме ти това, защото вече и в София ще можеш да съпреживееш всички веселби по повод Деня на свети Патрик благодарение на №1 ирландско уиски в света Jameson.

Специално за нас те са организирали супер ивент под мотото Widen the circle. Jameson кани всички да се присъединят към партито и да прегърнат ирландския дух на 17.03 от 19:30 на „Пиротска“ 5. Идеята на Widen the circle е да събере на едно място хора с различни  интереси и да създаде уникално преживяване, на което всички да се насладят.

И ти може да се включиш в мегапартито, като си спечелиш двойна покана.

Всичко, което трябва да направиш, е да се регистрираш на JamesonStPatrick.bg и имаш шанс да грабнеш покана за теб и твой приятел, за да се веселите минимум до зори и да празнувате свети Патрик с чаша ирландско уиски в ръка. Това е ексклузивно събитие, което не бива да се пропуска, затова те насърчаваме да се регистрираш по-рано, за да си сигурен, че ще има места.

Партито ще включва разнообразни вълнуващи моменти, включително изпълнения на живо на любимците ни „Остава“, заедно с диджей съпорта на DJ Emil Prize и DJ Skill. Stand up шоуто на Комеди клуба пък ще ни накара да се смеем от сърце, а зоната за игри ще включва аркадни игри и джаги.

За първи път няма да е необходимо гостите да са подготвени с прическа за партито, защото ще могат да си направят такава директно на събитието благодарение на бръснар от Headhunters, а за любителите на изкуството ще има и занаятчийския кът, в който ще могат да използват техниката „ситопечат“ за направата на ексклузивен мърч със специален дизайн за Деня на свети Патрик и Jameson. Kolichka bar се е погрижил за тези, които обичат хубавите напитки с истинско ирландско кафе, а известният барман Иво Урумов (LostMixologist) ще твори ексклузивни Jameson коктейли. Отговорността по храната пък са поели Rolling Dogs, които ще предлагат автентичен ирландски хотдог. Подсказваме ти още, че

на място естествено ще опиташ и неповторимия вкус на Jameson – сериозното уиски, което не се взема твърде на сериозно.

То е винаги с отговорност към съставките, традициите на приготвяне и към хората, но далеч не неглижира важността на хубавото парти. Мекото и ароматно уиски на Jameson е резултат от над два века опит в дестилацията, предаван от поколение на поколение. Марката се е превърнала в любима на българите и е известна с първокласното си качество и отличаващ се мек вкус. Не пропускай купона и се регистрирай тук, за да спечелиш двойна покана, а ние ние те чакаме на място на 17 март!

За още от същото – виж Ирландия е меланхолична и прекрасна като сълза на любовник – част I

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *