Подаръците със сърце за този Св. Валентин

Артефактите на любовта

0 коментара Сподели:

Бутилка страстно вино, нежно бельо или аромат, който завърта глави – артефактите на любовта са толкова разнообразни по форма, размер и цвят, колкото разнообразни начини да изразиш обичта си съществуват. Някои предпочитат да я опаковат в красива кутия, други я изричат със сладкия вкус на шоколад, а трети изгарят от желание да подарят на любимия си онова, за което винаги е мечтал. Този февруари събираме онези попадения сред романтичните подаръци, които самите ние бихме използвали, за да се обясним в любов. Зареждай стрелите, Купидон, тук има точни попадения!

Fashion Days

Цветовете на любовта обагрят в палитра любимите ни модни находки. На сайта им и в приложението избираме подаръци за нея, него, а защо не и за онези моменти, в които искаме да покажем любов към себе си.

  1. Кецове със сърцевидна шарка Love Moschino
  2. Шал с шарка на сърца Motivi
  3. Бюстие Calvin Klein
  4. Деним яке Love Moschino
  5. Тениска с принт Love Moschino
  6. Блуза Motivi
  1. Часовник Armani Exchange
  2. Комплект шапка и шал AC & Co.
  3. Кецове New Balance
  4. Поло U.S. Polo Assn.

Torfellini

С кадифена текстура и вкус, нашепващ автентични швейцарски рецепти за приготвяне на шоколад, Torfellini е онзи крем с натурални съставки, предизвикващ възхита. Избираме от фина селекция без никакви консерванти, оцветители или палмово масло. Само висококачествено какао, обработено майсторски, за да ни потопи в истинската магия на шоколада.

  1. TORFELLINI Crema Cacao Fondente
  2. TORFELLINI Cacao e Nocciola
  3. TORFELLINI Cacao e Mandorla
  4. TORFELLINI Crema Cacao
  5. TORFELLINI Cacao e Pistacchio

Wine & Co.
Ул. „Ангел Кънчев“ 7

Подаръкът, с който няма как да сбъркаш – Купидон пие от това вино, преди да се прицели с любовните си стрели. Говорим ти за еликсира на щастието, който идва в разнообразни бутилки от рафтовете на Wine & Co. Този февруари избираме червените италиански премиум вина на Carlo Sani от лимитирана колекция.

  1. Carlo Sani Susumaniello
  2. Carlo Sani Primitivo di Manduria

Salon Olfactive
ул. „Г. С. Раковски“ 145 и бул. „Патриарх Евтимий“ 45

Аромати, които носиш като бижу! Луксозни парфюми с дързък характер или стотици нотки възможност да се обясниш в любов – тук ще намериш перфектния подарък за човека на сърцето си. Отбий се и когато искаш да зарадваш самия себе си с пленителен аромат, който оставя следа.

  1. Creed Aventus
  2. Goutal Tenue de Soiree
  3. Cherigan Lovers in Pink

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *