Editors’ Choice: дизайнерски бонбони и още 5 неща, в които да се влюбиш и ти

Шест неща, които обикнахме през януари

0 коментара Сподели:
editors' choice

Мястото на страниците ни, в което те каним да ни последваш, отново е отворено за всичко, което най-много ни харесва. Тук ще намериш онова, което прегръщаме с отворени обятия.

През новата година насърчаваме експериментиране и себеизразяване без задръжки,

наелектризираща и безгранична радост, открояваща се на фона на световната сивота. На следващите страници ще откриеш нашата внимателно подбрана селекция, с която да започнеш 2023 с отскок.

Кутията за обяд: 24 Bottles

Обещанието за по-здравословен начин на живот и балансирано хранене става по-лесно постижимо с тази абсолютно зашеметяваща кутия. Изработена от стомана и изчистена от всякакви вредни вещества пластмаса, с отделение за сос/дресинг/ хумус, тя е подходяща за микровълнова и не пропуска в чантата ти. Носителка на Red Dot Award за дизайн за 2022 е и определено има защо.

Приложението: Sleep Cycle

Ако сънят ти системно не е пълноценен, тялото ти в един момент неизбежно ще проплаче. Най-добрият начин да пребориш проблема е да разбереш причината за това. Sleep Cycle проследява качеството ти на сън и всичко случващо се през нощта, като отбелязва смущения като хъркане или говорене насън. Функцията, която ценим най-високо, е това, че ни събужда по време на най-леката ни фаза на сън сутрин, което е ключово!

Бонбоните: LA FÈVE

Когато алхимията връхлети и две привидно познати неща се сблъскат, се получава неочаквана или по-скоро очаквана супернова. Шеф Павел Павлов ни казва „Заповядай в моя свят на изтънченост“. Бонбони, които създават спомени не само с прецизните си форми и цветове (получени изцяло от естествени багрила), но и с феерията от вкусове, заключена под твърдата си шоколадова обвивка.

Сериалът: Kaleidoscope

Новият сериал по Netflix ни заинтригува не само с изпипания си сюжет и актьорска игра, но и с любопитния начин, по който преживяването на всеки зрител е различно. Крадец и бандата му планират епичен обир на стойност 7 милиарда, но плановете им са подкопани от алчност, предателство и други заплахи. Осемте епизода се подреждат по различен начин специално за теб, като само белият винаги е финален.

Цветът на Pantone: Viva Magenta

Цветът на годината на Pantone – Viva Magenta 18-1750, вибрира с жизненост и сила. Това е нюанс, вкоренен в природата, произхождащ от семейството на червените и изразяващ нов сигнал за сила. Viva Magenta е смел и безстрашен и пулсиращ цвят, чието изобилие насърчава радостно и оптимистично празнуване, пишейки нов разказ.

Колаборацията: DIOR x ERL

Ренесансовото момче Eli Russell Linnetz добавя индивидуалност и разнообразие към пролетната колекция на Dior за 2023. Постмодернистичният му калифорнийски стил, пречупен през пищната призма на модната къща, изглежда иновативно и изключително. Вдъхновена от 90-те, колекцията включва пастелни сатенени костюми, пухкаво плетиво, шапки с перли и чанти с големи златни елементи.

Подкрепи любимите си заведения в София и Пловдив в Go Guide Food&Drink Awards

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *