Подкрепи любимите си заведения в София и Пловдив в Go Guide Food&Drink Awards

Отново дойде време за награди!

0 коментара Сподели:

Ето ни на прага на осмите Go Guide Food&Drink Awards!

Тръгваме по спиралата на безкрайността, за да отличим за осми път най­-добрите заведения, спечелили небцата и сърцата на потребителите. Докато разглеждаш участниците на awards.goguide.bg – цели 141 на брой, спомни си за всички незабравими мигове, които любимите ти места са сътворили за теб. Сега е твой ред да върнеш жеста и да сервираш победните точки в чинията на личните ти фаворити!

И тази година верни партньори на най-­значимото събитие в годината за Go Guide са Takeaway.com. Добрият вкус идва до вратите ни всеки път когато не ни се излиза, имаме неочаквани гости или любимото ни място е по­далеч от времето, което имаме, за да стигнем до него, преди да „озвереем“.

Гласувай за твоето място от 16 януари до 16 февруари

По добра традиция и тази година можеш да гласуваш на awards.goguide.bg, за да подкрепиш най­-заслужилите. Разделихме участниците в 22 тематични категории, като две от тях са посветени на любимото градско бягство под тепетата – Пловдив. Приемаме за мисия възможността да номинираме отличилите се през 2022 година места, които изпъкват с творения, концепции и визия. Отговорността да избереш най­добрите сред тях оставяме на теб –

защото именно твоето мнение е най-ярката следа, която остава в безкрайната върволица от вкусове и

повярвай – любимите ти заведения, в които по всяка вероятност работят и любимите ти готвачи, сервитьори, бармани, ще бъдат безкрайно благодарни. За признателността можеш да съдиш по чиниите им!

Спечели награда само за теб

За да те улесним в избора на най­-добрите, в „Детайли“ на сайта споделяме онези детайли, които ни накараха да номинираме всяко от местата. Не забравяй, че трябва да отбележиш вот във всяка една категория, за да се отчете гласът ти. Така заведенията имат равен шанс за успех, без значение от поредността, а ти получаваш обширен поглед към всички детайли от голямата картина, рисуваща градската гастро карта. Гласуването продължава цял месец, а накрая – като благодарност за помощта –

заедно с Fashion Days ще подарим три ваучера на стойност 500 лв. за пазаруване в сайта и приложението

За да си сигурен, че участието ти ще бъде включено в томболата, регистрирай гласа си – веднага след това ще получиш имейл с потвърждение, че всичко е наред.

Гледай церемонията и разбери кои са победителите

През 2023 за осми път ще празнуваме Go Guide Food & Drink Awards заедно с всички номинирани, приятели, партньори и съмишленици на медията. Връчваме ценните статуетки, отбелязващи победа в една от 22­те категории, на 23 февруари. Церемонията можеш да гледаш на живо във Facebook страницата на Go Guide, а ако изпуснеш някоя от категориите, не се притеснявай – обявяваме победителите в мартенския брой на списанието. Церемонията и кампанията по тазгодишните награди се случва с подкрепата на БАТ България, на които благодарим от сърце. Нямаше да се справим и без безценната подкрепа на Domayne Boyar, Acqualy, Finlandia Botanical, Jack Daniels Apple, Proper 12 и Schweppes.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *