Чистенето: любимо занимание, когато го извършва някой друг

0 коментара Сподели:

Да изчистиш офиса или у дома преди парти е все едно да изринеш снега пред блока, преди да е започнало да вали.

Не само че е излишно, но и направо си е немислимо!

Разбира се, ключовото тук е, че ТИ самият чистиш и ринеш, защото, ако оставиш работата на някой съсед, едва ли годишният период ще е толкова основополагащ. Общо взето, когато говорим за чистене, хората се делят на две групи – онези, чието амплоа напомня най-точно на Моника от „Приятели“ (и даже сами си забъркват „най-добрия препарат за почистване“), и другите, за които чистенето е толкова важно, колкото за Пени от „Теория за големия взрив“ (тоест, изобщо не е важно!).

Едно е сигурно – малко са хората, които истински обичат да чистят, но за сметка на това всички обичаме да живеем „на хубаво“.

В дебелите книги по психология, които събират най-много прах, даже пише, че колкото красива и подредена е средата, в която работим или живеем, толкова по-стимулирани се чувстваме самите ние да създаваме хармония и доброта чрез всички свои осъзнати и неосъзнати действия. Е, точно на това ние му казваме Ултимативното новогодишно пожелание – да започнем да създаваме с всичките си мисли и действия красота!

В края на годината дори една забравена неизмита чаша на кухненския плот може да те накара да се запиташ дали не е дошло време да започнеш „на чисто“, а още по-хубавото е, че истинските професионалисти в областта могат да ти помогнат да се справиш поне с чисто буквалния смисъл на това да се отървеш от боклука. За онзи, който трупаш емоционално цяла година, ще трябва да се погрижиш сам с голямата лопата, но вярваме, че и тук, както при тренировките,

основното правило, гарантиращо успех, е просто да започнеш.

За всичко останало насреща идват House Cleaning Services.

Можеш да се обърнеш към тях, ако имаш нужда от основно почистване, искаш да имаш регулярна услуга, която да поддържа дома, офиса или което и да е пространство в изряден вид, или дори имаш нужда от по-специфични услуги – като почистване на сняг например. HCS са суперпомощник, защото извършват професионално почистване и поддръжка на административни сгради, комплекси от затворен тип, бизнес центрове, мегапаркове, офиси, производствени и складови помещения, заводи и частни домове. Предлагат както основно (еднократна услуга, която да ползваш при необходимост), така и абонаментно почистване – услугата, с която просто забравяш за досадния ангажимент по поддръжка на пространството. Нещо повече – с абонаментното почистване знаеш, че винаги има кой да свърши „мръсната работа“ без абсолютно никакви оправдания.

Потърси ги на сайта им или на +359 883 75 16 16.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *