5 най-големи чистници от сериалите

Кои са най-педантичните герои на тема миене и разтребване

0 коментара Сподели:
sheldon

Някои герои не са просто чистници – те са чистофайници на следващо ниво. За тези хора нищо никога не е достатъчно чисто. Част от тайната на тези истински чистници е в продуктите, които използват. Ако и ти искаш да си толкова изряден, можеш да се довериш на „Чисто“, препаратите които не просто почистват – те едновременно с това и дезинфекцират. Със специално подбрани активни съставки и почистваща система „Чисто“ максимално се грижат за човешкото здраве, околната среда и третираните повърхности. Повече информация за цялата гама на „Чисто“ може да намериш тук.

Ето кои са някои от най-големите чистници по сериалите:

Моника от Friends

Стане ли дума за изрядност и подреденост, Моника не се шегува. Тя има 11 категории за хавлии с подразделения като „всекидневна“ и „фенси“. Също, в митологията на сериала „Приятели“ съществува терминът „чисто по стандартите на Моника“, което е най-високата гаранция за чистота и изящество.

Шарлот от Sex and the City

Перфектната домакиня, съвършената съпруга, приятелката за чудо и приказ – това са само част от титлите, към които Шарлот не спира да се стреми. Тя е единствената от компанията със синя кръв във вените и това е очевидно – както мъжете в живота ѝ научават, пред нея не можеш да се разхождаш гол, нито даже да използваш мръсни думички. За такова ниво на чистота говорим.

Бри от Desperate Housewives

Сред отчаяните съпруги, обитаващи „Уистерия Лейн“, една определено изглежда винаги, сякаш е излязла от страница в списание – педантичната домакиня Бри ван де Камп. На пръсти се броят сцените в сериала, когато не я откриваме с бъркалка за кекс или парцал за чистене в ръка. Затова и в късните епизоди на Съпругите тя се превръща в жена за пример от типа на Марта Стюарт.

Монк от Monk

Много преди всички да започнем да си мием ръцете особено внимателно, Ейдриън Монк от едноименния сериал го правеше по сто пъти на ден. Освен че е маниак на тема лична хигиена, Монк обръща внимание на детайлите, което му позволява да забележи и най-малките несъответствия, да намери улики и да направи връзка там, където другите не успяват.

Шелдън от The Big Bang Theory

Д-р Шелдън Купър е обсебен от мисията си да сложи ред във Вселената, като чистотата и правилата са само част от законите в апартамента, който двамата с Ленард обитават. За Шелдън например събота вечер е предпочитаното време не за дискотека, а за пране. И не, той не е луд – майка му го е подложила на тестове.

Кои са заглавията, които ни вдъхновиха през годината дотук
Пусни се в Tik Tok с нас.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *