5 идеи за един различен уикенд с гаджето

Имам няколко интересни предложения за разнообразяване на времето!

0 коментара Сподели:

Уикендът е моментът на истината в една връзка. Безпощадният показател на отношенията отсича с прецизна точност колко точно искате или не искате да сте заедно. В свободата на двата безгрижни дни от седмицата може да се крият много романтични изненади или неподозирани спречквания.

Ако не искате да прекарате още един уикенд в гладене и гледане на телевизия, въпреки че и това си има своя чар, идваме на помощ с пет идеи за един различен уикенд по двойки. Ето как да превърнете обикновеното в специално:

Hint: Добрата новина, която искаме да ти съобщим покрай тази селекция, е, че предоставяме възможност да гласуваш коя според теб е най-добрата джаджа на 2017-та и да спечелиш чисто нов комплект PlayStation®4 Pro за гейминг във виртуална реалност, включващ PlayStation 4 Pro + PlayStation VR + PlayStation Camera на glasuvai.hicomm.bg

    

1.Туристи в своя собствен град

Ставате рано, обличате се удобно, вземате фотоапарата и тръгвате на туристическа обиколка в града, в който живеете. София далеч не се изчерпва с катедралата “Александър Невски” и НДК. Били ли сте  в Музея за история на София или пък в Музея на социалистическото изкуство? Колко изложби в Националната галерия сте посетили? Знаете ли нещо за историята на София? Чудесна възможност да се превърнете в туристи в своя град и да се запознаете с тайните на столицата е безплатният Free Sofia Tour. Едно посещение на Битака или в подземието на църквата “Света Параскева” пък ще ви покаже уж познатия ви град в непозната светлина. И след толкова много обикаляне цял ден вечерта вкъщи ще ви се стори невероятна.

 2. Един танц, сеньорита?

Отидете на урок по танго. Едва ли има по-страстен танц от аржентинското танго (и по-труден също). Но пък си струва да опитате, защото, ако тангото се окаже “вашето нещо”, връзката ви определено минава на друго ниво.

3. Пътешествия в читАлнЯта

Гмурнете се в непознати литературни светове в читАлнЯта. Занесете прочетени вече книги и вземете нови. Ако пък някоя книга толкова грабне вниманието ви, можете веднага да се настаните в уюта на втория етаж и да започнете да четете. Какво по-хубаво от време, прекарано със себе си, с книга и с любим човек едновременно. 

4. Masterchef за двама

Направете си кулинарно пиршество Сгответе любимите си ястия заедно или пък поотделно един за друг. А в процеса на готвене, някъде между рязането на лука и разбиването на яйцата с миксера може всичко да се случи…

5. Вкъщи с РlayStation в ръка

Останете си вкъщи за един РlayStation маратон. Ако пък нямате РlayStation, веднага можете да поправите тази грешка,като гласувате за най-добрите технологични устройства на 2017 – 2018 г. на glasuvai.hicomm.bg За награда можете да спечелите комплект РlayStation (PlayStation®4 Pro + PlayStation®VR + PlayStation®Camera).

Даваме ти малко инфо за него, защото смятаме, че няма как да останеш безразличен след като разбереш за какво става въпрос. Това е най-мощният PlayStation, който пренася 4K гейминга в дома ти. Не, не просто го пренася, а направо ще те потопи в него. Обещаваме!

PS4 Pro се възползва максимално от 4K телевизорите, a поддръжката на HDR гарантира по-ярки и по-наситени цветове – за да бъде играта много повече от вълнуваща. Pro версията на PS4 е два пъти по-бърза от стандартната конзола, а харддискът от 1 TB е готов да приюти сериозен брой игри.

А какво става с пълното потапяне? Не сме го забравили. Тук се включва PlayStation Camera и едни от най-добрите очила за виртуална реалност – PlayStation VR! Слагате очилата и вече сте зад волана на мощен автомобил, включвате се в щур екшън или се пренасяте в Космоса… без да напускате хола.

Вижте и шестте приложения, които ни спечелиха тази година.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *