Време е за делукс кулинарни преживявания

Любимият ни Сандански ни е приготвил истинска наслада за сетивата през януари. Виж какво не трябва да пропускаш

0 коментара Сподели:

Януари и новата 2023 г. съвсем скоро ще са тук, а ние искаме да ги посрещнем наистина подобаващо.

Ето защо избираме да си подарим невероятно пътуване, изпълнено с наслада за всички сетива и една невероятна храна, която да разпали въображението ни и вкусовите ни рецептори. Без да се замислим, знаем къде да отидем, защото има събитие, което съчетава точно тези две удоволствия, и го откриваме при нашите приятели от Villa Sintica. Villa Sintica е не само луксозен хотел, разположен сред невероятната природа на любимия ни Сандански, но смело можем да го наречем преживяване, което заплита в себе си многоликостта на региона със средиземноморския дух. През януари от мястото са ни подготвили и страхотна изненада – те ни подаряват гурме преживяване, което не мислим да пропускаме.

Три гала вечери в 12 стъпки

Храната във Villa Sintica винаги е била впечатляваща, защото тук ресторантът е с изключителна обстановка, интериор точно по наш вкус и шеф-готвач, които създава шедьоври. Синти ресторант е единственият в югозападна България, в който се готви по метода су вид, а продуктите им доставят ежедневно от Гърция и малките органични ферми в региона. Сега обаче те ни дават възможност да присъстваме на истинска експлозия за сетивата със специалните им 3 Гала вечери в 12 стъпки. Гурме спектакълът ще се състои в три последователни вечери на 19, 20 и 21 януари, в които шеф-готвачите от Villa Sintica

ще посрещнат в кухнята невероятните кулинарни познавачи от 10 – Dieci Boutique Restaurant,

които ще им гостуват, за да сътворят за нас истински шедьоври на вкуса. Специално за всички гости на събитието основни звезди ще са световноизвестните готвачи шеф Джанфранко Киарини и шеф Анна Киарини, които са създатели на ресторант Dieci. Както знаеш Dieci отвори през май 2021 г. в село Девино, обл. Търговище, и бързо се превърна в най-вълнуващото кулинарно преживяване в България. На галавечерите през януари във Villa Sintica те ще приготвят за нас 12-степенно дегустационно меню, обединено под наслова The Art of Bulgarian Flavors, и сме сигурни, че сетивата ни ще ликуват от наслада. Ако решиш да резервираш твоето гурме преживяване на някоя от вечерите, не забравяй, че ще можеш да се насладиш и на страхотните условия, които Villa Sintica предлага.

Не настаняване, а преживяване!

Създателите на Villa Sintica винаги са се опирали в своята философия на 6 постулата – вино, семейство, храна, уелнес, история и природа. Неслучайно тук ни предлагат да посетим невероятната винарна Синтика, която е с над 60-годишна традиция във винопроизводството и е в непосредствена близост до хотела, както и да се насладим на техните красиви стаи и апартаменти, страхотно спа, пространства, съобразени с деца и всички членове на семейството, както и на впечатляващата природа.

Комплекс Синтика е разположен в обятията на 60 декара парк, дал дом на повече от 100 вида средиземноморска растителност,

включително и маслинова горичка. Зад водния бар – на 400 кв.м, се простира и тяхната оранжерия – обновена и пригодена да снабдява с пресни подправки Синти ресторант.

За да видиш този разкош, Villa Sintica те очаква – не пропускай и трите им гала вечери в 12 стъпки. Датите за вечерите са:

Четвъртък – 19 януари 2023 г.

Петък – 20 януари 2023 г.

Събота – 21 януари 2023 г.

Цялата информация за пакети и цени те очаква тук. Приятна кулинарна наслада – ще се видим там!

За още от същото – виж 11 ресторанта с обедни менюта, които сгряват делниците

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *