Съвременните актьори, които ни размекват коленете част 1

Защото жените го обичат горещо...

0 коментара Сподели:

Филмовите уикенди у дома не спират затова и колекцията с въздишки по съвременни актьори се увеличи драстично. Напоследък в главата ми се въртят лицата на тези талантливи мъже, които приковават вниманието ни към някоя нова лента или ни връщат безброй пъти към нещо старо, но златно. Да видим отново как точно се е усмихнал, как точно е погледнал в камерата, присвил е очи, ядосал се е или е бил мистериозен тип, който майсторски е изиграл този момент не като на кино, а сякаш реално.

И в тази реалност, която е създал, как е влюбил в себе си хиляди жени, мъже, деца и същества.

Съвременните актьори ни размекват коленете и образът им е не само сексуално желан, а буди възхищение във всички точки на света. Ето и някои от най-добрите имена в бранша, които ни събраха очите с последните си

превъплъщения, визия, странности, творчески и интелектуални заложби.  

Том Хидълстън (1981)

Първично вниманието долавя визуалната му красота, но освен това той е и възпитаник на престижния Dragon School, както и на Кралската академия за драматично изкуство. Комбинацията е като удар с чук по двете капачки на коленете едновременно. Изобщо чаровният британец си разбира от работата, а дори още не сме споменали възбуждащия британски акцент и дрезгавия глас. Изобилието от талант засега блясва в комерсиалното кино. Най-известната му роля е към поредицата на Marvel,където е митологичният злодей Локи.

Тази роля го изстреля в центъра на популярните лица в индустрията, но Хидълстън не е просто повърхностен красавец, а като типичен британец обича класическото театрално изкуство и може да го играе качествено.

Още преди да се превърне в известно момче, талантът му се забелязва в най-различни театрални и телевизионни роли, където постепенно кариерата му процъфтява. Хубави филми, в които се снима, са „Полунощ в Париж“ на Уди Алън, където Том играе Франсис Скот Фицджералд, „Боен кон“ на Стивън Спилбърг, както и „Само любовниците остават живи“ на Джим Джармуш. В тези роли ще му се насладите пълноценно. Очакваме и още… да, определено.

Райън Гослинг (1980)

Казваме сбогом на симетрията и вярваме, че божественото сътворение ала Салвадор Дали се е разляло с пълна сила, за да съществуват чертите на Гослинг. Едно доказателство, че несъразмерните пропорции могат да бъдат олицетворение на красивото. В доста продукции на екрана събираха канадеца с Ема Стоун, но момчето има горещ вкус за жени и въпреки че често се е влюбвал в екранните си половинки, сърцето му остава при Ева Мендес. Всеки филм, в който участва, носи едно усещане за ретро връщане към 80-те години, всяка следваща роля е по-силна, а играта му в Blade runner е чисто вдъхновение. Момчето не е само звезда на екрана, а разтуптяваща сърцето личност в живота. Обича свободата си, уединението, пази бунтаря в себе си и се радва винаги на голямата компания от домашни любимци. С удоволствие се връщаме към всяко негово интервю и филмово участие, а в La la land покори необратимо всяка романтична нотка от нас.

Том Харди  (1977)&Майкъл Фасбендър  (1977 )

Един от най-сексапилните актьори, Харди и престижът в съвременното кино Фасбендър са били… съученици. Днес са двете най-предпочитани лица в киноизкуството, а през 1998 учат заедно в училище за драматично изкуство в Лондон. Харди е споделял, че Фасбендър е бил най-добрият ученик в класа, и явно нямат проблеми помежду си, защото се справят добре и в общи проекти въпреки всеизвестния „труден“ характер на Харди. Излишно е да споменаваме факти от личния им живот или ленти, където да бъдат гледани, защото едва ли има човек, който е пропуснал да се наслади на тези златни момчета, но нека просто споменем, че режисьорският дебют на Харди в сериала Tabooси заслужава, а няма да сбъркате с „Глад“, „Аквариум“, „Срам“ или „12 години робство“, където Фасбендър е блестящ. Но като стана дума за женски колене, нека ви ги покажем и за разкош всеки поотделно…

Бенедикт Кимбърбач  (1976)

Любимият ни Шерлок също има общо с Фасбендър, защото и двамата са естествено червенокоси. Освен това нямаме нищо против заболяването му „хетерохромия“ – да, тази генетична мутация, която оцветява ирисите в извънземни комбинации от златно, синьо и зелено. Родителите му са го насочвали да бъде адвокат, но по своя инициатива той цяла година преподава в Тибет и за щастие въпреки всестранните си таланти се насочва към киното. За най-голям пробив може да се смята брилянтната му игра на театралната великобританска сцена, където се превъплъщава в Шескпирови персонажи. Великолепният му талант и причудлива красота ни карат да го очакваме във всеки следващ филм, а дотогава може да прегледате отново „Игра на кодове“.

Приключваме дотук с уговорката, че списъкът ще бъде продължен с още по-силни имена и таланти.

Черният петък продължава цял уикенд.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *