Незабравимите жени в мъжкия живот

Или какво става, когато си помислим, че сме най-големите…

0 коментара Сподели:
Незабравимите жени в мъжкия живот

Всички мъже са в някаква степен свалячи, ловци и алфа в определени ситуации – едни го правят по-добре от други, трети изобщо не могат да го правят, но пък то някак си естествено се случва и все пак всички, които не гледат на побратимите си с желаещи очи, поне веднъж са се разбивали в стената, наречена „Жената играч“. Не тълкувай определението грешно обаче. Не става въпрос за някоя кръшна дама, която да е истинската фурия в леглото. Не.

Жената играч е явление, което се случва в живота на всеки мъж.

Тя някак си му помага да разкъса коприненото пашкулче на момче и да се превърне в мъж. Дори това да се случва, когато си на четиридесет. Този тип жени играят нашата игра, влизат в живота ни като лисици в кокошарник и започват да крадат една по една мислите ни, докато всички те не са насочени именно към тях.

Може да сме си мислили, че психически сме най-здравите пичове на света, владеещи емоционалното джудо до съвършенство,

но срещата с това явление най-често ни оставя проснати по гръб с празен поглед в небитието.

Незабравимите жени в мъжкия живот

Тези представителки на нежния пол знаят как да съблазняват.

Правят го съзнателно. Някои от тях са болезнено откровени и казват точно това, което си мислим и което искаме да скрием, като че е престъпно. Други пък дават по малко, а после прибират всичко. Какво ще рече това – една многозначителна усмивка или палав поглед са достатъчни за мъжа да вдигне ентусиазма си. Но когато отсрещният край не покаже повече и остане само голият ентусиазъм, определено емоционалността избива.

Главната концепция на Жената играч е, че влиза в пряк противовес с разбиранията ни за свалка,

разбива стратегията ни, кара ни да се открием, на моменти дори да бъдем жалки, дава ни малко удоволствие, взима нужното и си тръгва отново толкова внезапно, както се е появила. И преди всички да са си казали „каква кучка!“, ще добавя, че това са едни от най-красивите и запомнящи се моменти за всеки мъж. Ако има една жена, която да запомниш до края на дните си, то това ще е именно Тя. Защото нейните устни са най-желани, ароматът ѝ е най-опияняващият, очите ѝ са прозорец към собствената ни душа, а думите ѝ са музиката, която искаме да звучи в душата ни.

Виж петте събития в края на този месец, които може да посетиш и да се забавляваш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *