Наслаждаваме се на светлините на Ню Йорк на следващия After Work Social Club

Потапяме те в атмосферата на златния и невероятен Ню Йорк, мястото е The Scene Rooftop Bar & Terrace, а вайбът не е за изпускане

0 коментара Сподели:

Септември е най-подходящото време да те пренесем в магията на любимия ни град.

В знаковия, вечно буден, динамичен, облян в светлини, култови партита, невероятни коктейли и много блясък Ню Йорк.

Ето защо в ексклузивната обстановка на The Scene Rooftop Bar & Terrace (барът на последния етаж в Hyatt Regency) те каним да изживееш Ню Йюрк както никога досега. Очакваме те на Go Guide After Work Social Club: Big City Lights. Подсказваме ти, че специално за събитието Hyatt Regency ще отвори впечатляващото си пространство The Loft, така че изживяването със сигурност ще е бляскаво. Все пак Катрин Макгий казва за този град: „Калиопа трябваше да остане в Ню Йорк и да живее стабилен, „нормален“ живот за първи път от години. Но това идваше с огромна цена: тя не можеше да бъде себе си. Въпреки това, наистина ли някой беше себе си в Ню Йорк – най-космополитният град в света с помитаща енергия и все пак… Толкова привличащ, толкова неустоим!“.

За всички, които ще се присъединят към нас в тази нюйоркска звездна нощ, сме подготвили три основни стълба на удоволствието, които са по-солидни и от Brooklyn Bridge. Ще те посрещнем с емблематични напитки, емблематичен облик и емблематичен звук. Хиляди светлини ще съпровождат страхотното ти прекарване в Голямата ябълка, а декорацията ще е смайваща дори за най-запалените ценители на класните партита на Пето авеню.

Добавяме и звездите на вечерта – Манхатън, Космополитън и Ню Йорк сауър!

Тези коктейли са по-емблематични за Ню Йорк и от култовите героини на „Сексът и градът“, а както знаем – бяха и най-поръчваните от тях. Ще ти ги покажем в целия им иконичен статут, защото те са най-известните нюйоркчани, които поне ние лично познаваме. Коктейлите ще видиш в най-звездния им блясък, благодарение на Hendrick’s Gin и Reyka Vodka, а ние нямаме търпение да разберем кой ще е твоят любимец.

За финал добавяме точния звук със Самуил Топалов – dj_sammtheman, който ни обещава страхотен вайб. Споделяме и че на събитието светлините на града ще се отразяват навсякъде (най-вече по ръба на коктейлните чаши), а под спотлайта ще застане усещането, че винаги още нещо може да се случи.

Това парти е посветено на големия град с всичките му проявления!

Заповядай да го изживеем заедно, защото Ню Йорк никога не спи, а по-важното е, че никога не трябва да се оставя и да скучае! Дрескодът е такъв каквъвто сърцето ти подсказва, защото всеки в Голямата ябълка може да бъде какъвто пожелае, когато пожелае. Още за ивента тук.

Кога? 21 септември, сряда

Къде? The Scene (барът на последния етаж в Hyatt Regency) + специално отвореното за партито ексклузивно пространство The Loft

Начало? 18:30 часа

За още от същото – виж Street Style от Ню Йорк

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *