Street Style от Ню Йорк

Мастър клас

0 коментара Сподели:

През последните дни зимните условия причиниха истински хаос в Ню Йорк, хиляди полети бяха отменени, множество училища затворени, но въпреки тежките условия едно нещо остана непроменено – това че точно по това време на годината Ню Йорк е фешън столицата на света.

Модната седмица започна по график на 9-ти, а стотиците, хиляди фешънисти по улиците на града, доказаха, че зимата не може да спре нито един моден порив.

Между плетените шапки Rag & Bone, якета Thakoon, парки Vetements, суитчъри Fila x Gosha Rubchinskiy, дизайнерите проправиха път нa есенно зимните си колекции, които дадоха да се разбере какво, как и по колко ще носим в края на тази година. Не трябва обаче да пренебрегваме и улиците на града, които по традиция се оказаха почти толкова, ако не и повече, въздействащи за нас от самите дефилета, мигновено модно вдъхновение, което ни спечели със своите ярки, живи и безстрашни образи.

И за да не сме голословни, ти показваме малко Street Style кадри, които са успели да уловят горенаписаното и засищат модния ни глад. Това, което показваме е мастър клас за напреднали, затова как можем да изглеждаме супер куул, макар и в зимни условия.

Тук можеш да видиш какво има да ти каже Севар Иванов за модата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *