Музиката, която да слушаш, докато си на лов за диви боровинки

Лятото официално си отиде, но ние го задържаме за още малко с перфектната музика и перфектното питие

0 коментара Сподели:

Точно това време – септември, е нашият любим месец, защото отразява перфектно едно специфично състояние на душата. Моментът, в който лятото все още е в мислите ни, рошавата ни коса, солта по кожата и слънцето в погледа, но и есента вече е дошла със своите велики цветове, аромати и красива меланхолия. Буквално – виждаме още лятото зад ъгъла, помним го сякаш ей сега е било под голите ни колене, но трябва да встъпим официално и в есента.

За този знаков преход ние си имаме ритуал, който безотказно работи.

Тръгваме на лов за диви боровинки или иначе казано – въоръжаваме се с точната музика, която да ни помогне да направим септември по-лесен, и избираме точното питие, което да оставя летни нотки на върха на езика. За първото сме ви подготвили чуден плейлист, който ще ви покаже точно за какво говорим, а за второто се доверяваме на нашите приятели от Somersby. Те имат идея как да превърнеш септември в пълен с безгрижни моменти есенен кеф. Новият им Wild Berries 0.0% носи плодовия вкус на лятото и предразполага към замечтаване – както когато слушаш музика и текстът те отнася далеч, на някое небивало място в ума ти. Wild Berries 0.0% е с приятна пенлива сладост, флорални, зелени и цъфтящи нотки, супер вкус на диви боровинки и ни дава нашата дневна доза оптимизъм.

Освен петте парчета, които ще ти предложим в комбинация с него, задължително виж и трите плейлиста, курирани от Иван Тишев в Spotify специално за този вкус на Somersby. Те ще те пренесат в конкретни ситуации, извадени директно от неговите daydreams, които могат да са и отправна точка на твоите собствени. Нека музикалното бране на диви боровинки, подкрепено със супер вкус от Somersby, да започне сега.

Vanilla

Stronger than me

You & I

Napule Canta E More

My Baby Just Cares For Me

Ако София беше корица на The Sofianer

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *