The Local: Жоро Пеев – Jawpains

Той е режисъор на музикални клипове

0 коментара Сподели:
Jawpains

Сторибордът в най-летния месец представя един артист с бляскав поглед и работа, която лесно ще разпознаеш.

Жоро Пеев – Jawpains се носи леко и с много чувство за хумор, а артистизмът му не остава скрит от никого. След рисуването, фотографията и многото смях, естественият ход води режисурата като следваща стъпка. Красивите му видеа набират все повече популярност, а „Празна стая“ на A.L.E.K.S. и Прея му носи номинация за най-добър БГ Видеоклип в Годишните музикални награди на БГ Радио.

През очите му виждат още Рут Колева, Прея, Мила Роберт, както и много други български изпълнители.

Какво видяхме ние – ще разбереш след като продължиш нататък. В света на Jawpains е glowy. Потопи се!

Кецовете

Класически скейтърски модел, но залят в брокат. За мен това добавя нова стойност и смисъл на нещо познато и обикновено. От трите предмета, кецовете сякаш представят мен самия. Астроложка ми каза веднъж: „В наталната ти карта има много козирог, което предполага към стриктност и консерватизъм. В същото време в теб (и в картата ти) има нещо абсолютно out of space.” Да! Така възприемам и тези кецове. И себе си.

Кученцето

Това е предметът, с който визуализирам приятелството като част от моя вътрешен свят и жизнен път. Кученцето е подарък от Мила и както то е най-добрият приятел на човека, така и аз го възприемам като символ за приятелството като движеща сила.

Тиксото

Двойнозалепващото тиксо се оказа моята дясна ръка в работата ми. Буквално го използваме за всичко. Шапката на Азис в „Никой не може“, например, е изцяло подлепена с него, както и много друг реквизит и дори дрехи във видеата ни. Забавно е как зад такива бляскави предмети стои един такъв, битов предмет, който се явява като слепващия агент на реалността и магическия свят на фантазията.

За още настроение виж – Editors’ Choice: български бранд, ново арт пространство и яка колаборация

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *