Впечатляваща коса за всички заети момичета: мисия възможна

Acidic Bonding Concentrate серията на Redken ни помага в забързания делник на успешни и работещи жени. Разказваме още:

0 коментара Сподели:

Като главен редактор в медия винаги се интересувам от историята, която седи зад любимите ни брандове. Преди да опитам Acidic Bonding Concentrate серията на американския гигант Redken, която ви показвам в новия епозод на Go Beauty бях сигурна, че в тези продукти се крие нещо повече от просто поредните продукти за грижа за коса. Е, оказа се, че не греша. Историята на Redken е наистина впечатляваща и започва ето така – през 1931 г. в Бевърли Хилс, Калифорния, се ражда Паула Кент.

Паула ще се окаже жена с впечатляваща съдба, пионер в своята област, истински борец и иноватор.

Тя ще докаже на всички момичета, че въпреки че става майка на 15 години и е вечно във вихрушката на срещи, бизнес стратегии и нови проекти, ако една жена иска да изглежда добре и да е успешна, тя винаги намира начин. Паула за кратко време получава роли в реклами и телевизионни драми, става кралица на красотата, но по-важното е, че основава собствена компания.

Заедно с фризьора и химик Джери Рединг тя създава Redken, който в момента е един от най-успешните американски брандове за грижа за красотата с традиции, качество, иновации и неспирно развитие. Още в началото Джери разработва продукти с ниско рH за чувствителната коса на Паула, а останалото стъпка по стъпка се превръща в история. Брандът става толкова популярен, че през 1966 г. приходите му достигат 1,5 милиона долара, а в момента продуктите на Redken се славят с впечатляващо качество и се предлагат в 43 страни по света.

Паула изпълнява мисията си – да създаде бранд, който да предлага продукти за коса както за стилисти, така и за клиенти.

Тя прави възможно да възстановиш, подхраниш и стилизираш косата си вкъщи, без да си била на фризьор и да постигнеш същите страхотни резултати. Самата Паула като работеща и успешна жена подарява на всички нас – вечно заетите момичета, магическа формула за красива коса, за която можем да се погрижим у дома по най-добрия възможен начин.

Серията, която изпробвах във видеото е Acidic Bonding Concentrate на Redken и е разработена в четири стъпки – pre-shampoo, или първият измивен продукт, шампоан, балсам и термозащитен крем без отмиване.

От тези четири стъпки, аз заложих на Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Acidic Bonding Concentrate Conditioner и възстановяващия термозащитен крем за увредена коса.

Споделям, че pH-балансиращите формули на цялата серия дават изключително добра грижа за сухата и увредена коса. Продуктите са подходящи и за боядисана коса, като спомагат за предпазване от избледняване на цвета и не съдържат сулфати.

Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Шампоанът веднага показа своите предимства. Усети се плътната му текстура и копринената структура. Личи си, че продуктът е част от най-концентрираната серия за увредена коса, и още на пръв поглед беше супер лесен за нанасяне. Шампоанът е без сулфати, което в дългосрочен план е супер и всяко момиче знае, че трябва да следи дали в грижата за коса, която използва, не са се прокраднали именно сулфатите. Acidic Bonding Concentrate Shampoo е най-концентрираната формула „всичко в едно“ на Redken за възстановяване на здравината на всички типове увредена коса. Той ни дава пълно възстановяване, интензивно подхранване и защита срещу избледняване на цвета.

Acidic Bonding Concentrate Conditioner

Нямах търпение да опитам Bonding Concentrate балсама, защото за моята къдрава и изтощена коса това е една от може би най-важните стъпки. Балсамът възстановява прекъснатите връзки в косъма и осигурява интензивно подхранване, изглаждане, намалява накъсването и цъфтящите краища, което усетих още при първото нанасяне. Впечатли ме гъстата му и плътна формула, която определено при продължително използване ще ми помогне да разплитам по-бързо и да го нанасям още по-добре в краищата на косата. От бранда ни гарантират при употребата му в съчетание с цялата серия да постигнем 56% по-малко счупвания, 82% по-малко видими цъфтящи краища и 11 пъти по-гладка коса.

Възстановяващ термозащитен крем за увредена коса

Последната стъпка, която нанесох е крема без отмиване. Използваме го на леко подсушена коса, непосредствено преди да започне стилизирането. Любимата ми негова характеристика е, че предпазва косъма при термообработка до 230 градуса – напълно достатъчни, за да изправя дори моята чуплива грива. Продуктът ми дава страхотно усещане, лесен е за употреба, ароматът е точно по мой вкус, а текстурата отново е копринена и приятна. Неутрализирането на фриза и заглаждането на косъма си личи моментално.

След като изсуших и стилизирах косата си пред огледалото, наистина мога да кажа, че брандът заслужава адмирации. Интензивната грижа на Redken, формулирана с високо съдържание на лимонена киселина и комплекс за грижа за увредената коса, ми подари моментална трансформация. За финал мога да споделя, че това са продуктите, които всяко работещо, бързащо и заето момиче определено ще припознае като свои, защото с тях получаваме страхотна коса, сякаш оформена от професионален коафьор. А коя дама не иска да изглежда впечатляващо докато покорява любимия ни август с всичките му ангажименти, събития и летни партита?

Гледай видеото тук:

А за да се убедиш съвсем сама за какво иде реч – заедно с Redken даваме отстъпка от 10% с код GoGuide10 за продуктите им, онлайн и в магазините на Златна Рибка. Цък тук!

*предложението важи до 31.08

За още от същото – виж Плажните прически, с които това лято ще си по-красива от русалка

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *