Плажните прически, с които това лято ще си по-красива от русалка

Бързи, лесни и ефектни идеи за този сезон

0 коментара Сподели:

Pinterest

Лято, море, слънчеви лъчи… Толкова вдъхновяващо за душата, колкото може да е неблагосклонно към косата ни. За някои момичета комбинацията от солена вода и парещи лъчи означава красиви естествени къдрици и обем, за други – непокорна грива, която не обича влагата. Без значение към коя категория спадаш, здравата коса винаги изглежда страхотно. И за да подчертаеш естествената, непринудена свобода на тази най-женствена част от себе си,

селектирахме небрежни прически, които да не ти отнемат много време и да подчертаят красотата ти на плажа.

Ако си търсиш продукти, разработени специално за нуждите на косата ти, we got you covered! TRESemmé, както знаеш, са едни от любимите нишампиони в предлагането на качествени линии. Те искат да отпразнуват лятото, като поканят момичетата да ни покажат своя beach hair и да спечелят награди с TRESemmé.

Как да се включиш? Много просто – качи снимка/видео в Instagram на прическата си по време на лятната почивка. Тагни @tresemmebulgaria и сложи #MyBeachHair и участвай за награди всяка седмица. Повдигаме завесата, за да ти кажем, че те не са въобще за изпускане! 60 дами ще спечелят подаръчни комплекти и четка за коса, шест късметлийки ще имат да харчат по 100 лв. в Answear.bg, а една ще може да се възползва от фотосесия за списание GRAZIA с дрехи от Answear Lab и прическа от TRESemmé! Жестоко, нали?

Вдъхновението за снимките е от нас, кадрите от теб.

Виж още: Кои са красивите гледки близо до София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *