Безстрашните пичове и техните супер яки събития

Комикси, лектори, коктейли с рози и какво ли още не

0 коментара Сподели:

Пиенето на уиски е изкуство и истинските „безстрашни пичове“ знаят това. Преди броени дни Jameson отвори в центъра на София pop-up пространството „Безстрашни пичове“, което бързо привлече вниманието на любителите на качественото уиски и творческата атмосфера.

На пръв поглед (и етаж) то изглежда като бар, но над него се помещава доста нестандартно ко-уъркинг пространство.

Неговата цел е да събере под своя покрив млади творци, които наскоро са стартирали свои бранодве, и да им предостави възможността да творят и междувременно да се срещнат с по-опитни безстрашни пичове.В Jameson „Безстрашни пичове“ гостуваха и тепърва ще гостуват специално поканени лектори, които ще споделят тайните на своите успехи и ще влязат в ролята на ментори за хората, които биха желали да поемат по техните стъпки.

В единственото по рода си пространство гости вече бяха популярният барман Александър Стайков, сестрите Ина и Росица Паунови, които основаха и развиват успешно бранда за храни, направени с роза Rosey’sMark, както и културният мениджър от Арт фондация „ДОМА“ Мартина Стефанова. Няма как да не споменем първия почетен гост – един от основателите на студиото за анимация Robo Иван Попов – Заека. Вижте какво сподели той при гостуването си в „Безстрашни пичове“:

Ако ви хване яд, че сте го пропуснали, не се отчайвайте – през следващите дни събитията продължават с пълна сила:

12 декември (вторник)- PostdigitAlс участието на инфлуенсъра Иван Димитров, който ще разясни що е то post-digitalмаркетинг и защо понятието „дигитални комуникации“ все повече се изпразва откъм съдържание.

14 декември (четвъртък) – Un/Successс участието на Мартин Димитров от комуникационна агенция Nitram, който ще разкаже как поредицата от грешки могат да ви доведат до верния път.

16 декември (събота) – Drinks and Roses с участието на Александър Стайков и Rosey’s Mark, които ще демонстрират как да подготвиш коледни коктейли с роза.

17 декември (неделя) – Mix coMix с участието на издателите на списание „Ко-Миксер“, които ще са водещи на comix jam, където всички желаещи да се включат ще създадат комикс от нулата.

Силно ви препоръчваме да се отбиете в Jameson „Безстрашни пичове“, където можете смело да зададете своите въпроси на лекторите и да започнете да работите върху мечтите си. Има за всекиго по нещо и всичко е възможно, стига да го искаме.

Ето и няколко яки филма, които да гледаш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *