The Local: Виктория Цачева

Тя е експерт комуникации, и още много

0 коментара Сподели:
Виктория Цачева

В следващите редове блести момиче с огнени коси и още по-огнен дух.

Тя е Виктория Цачева – организатор на фестивала Ritual Gatherings и корпоративен ПР. Вики държи здрава основа под краката си с работата си в корпоративния свят, където е истински факир, но оставя огромна част и за артистичния си дух, който храни с организирането, комуникацията и всички детайли зад любимият ни Ritual Gatherings. Част от ядрото му още от създаването до развитието му в най-мащабния и различен ивент у нас,

днес тя ни показва любимите си предмети, свързани с фестивала

и вярването й, че трябва да инвестираме само във вещи, които носят смисъл, емоционална стойност и остават след нас, за да предадат тази емоция и на другите.

Сканографията

Сканографията е част от изложбата Self-Consciousness, която направихме през 2019. Идеята за нея се роди от липса на ресурс, когато се налага да си креативен – вярвам, че така се случват най-смислените неща. Свързвам датата на откриването на изложбата с много важно послание за мен – важно е да имаме страст, нещо, за което да се борим, но извън злободневните проблеми. Нещо, което да създаваме, за което да мечтаем.

Ветрилото

„Do Not Sit On The Furniture“ е една от най-популярните парти концепции. Започва я DJ Behrouz, който е огромно име в електронната музика, а ветрилото с този надпис получих на парти в Мексико, където в деня преди това организирахме Ritual Gatherings. Този предмет символизира чистият и неподправен дух на партито – случайните топли срещи и това колко е важно да се потопиш и да танцуваш до края, а не толкова какво си облякъл, с кого си на маса или колко човека те познават.

Купата – ръчно рисувана

Тази купа е ръчно правена, купих я от Чичен Ица, Мексико. Аз не съм човек на вещите. Модата на бързо живеене, на бързо потребление и на хиляди вещи без никаква стойност не е моето нещо. Вярвам, че трябва да се обграждаме с предмети, които имат история точно като този. Такива с емоционална стойност, които да предадем на децата си и тези след нас.

Тук сме селектирали събитията за седмицата, които си заслужава да посетиш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *