Сериали на седмицата: Russian Doll, Barry и The Flight Attendant

Новите сезони, които най-после дочакахме

0 коментара Сподели:
Russian Doll Natasha Lyonne

Тази седмица преминава под знака на новите сезони на позабравени, но любими сериали. Отдавна бяхме отписали шанса те да направят своето дълго отлагано завръщане по стрийминг платформите, но ето че то е факт и няма как да сме по-развълнувани.

Ако пък все още не си гледал предходните сезони, какво чакаш?

Обещаваме, че поне едно от трите заглавя ще ти хареса (като, нека да бъдем честни, ти намигаме към Russian Doll).

Ето предложенията ни за тази седмица:

Russian Doll

Гледай сега в Netflix

Изтече толкова време от миналия сезон на Russian Doll, че сигурно си забравил за какво иде реч. Е, това е идеалният момент да изгледаш сериала наново, защото в Netflix те чака чисто нов сезон, който обещава да е дори още по-заплетен от предишния. Съвсем в духа на Groundhog Day Наташа Лион попада в дупка във времевия континуум и рожденият ѝ ден се повтаря отново и отново, всеки път с трагичен край. В новите епизоди излизаме от този цикъл. Вместо в повторяем вортекс сценаристите ни хвърлят през времена и епохи, а в центъра на всичко са вече добре познатите ни герои. Какви други изненади те очакват? Време е да разбереш.

Barry

От 24 април, HBO Max

Като заговорихме за сериали, които направиха изключително продължителна пауза в излъчването си, няма как да пренебрегнем Barry – комедия за убиец, открил своето призвание в актьорското майсторство. Ако все още си травмиран от ужасно слабия финал на Killing Eve и не искаш дори да чуваш повече за убийци, ни изслушай: след такъв отворен финал на предишния сезон продуцентите не биха посмели да ни разочароват. Вярваме го (и се надяваме).

The Flight Attendant

От 21 април, HBO Max

В края на първи сезон оставихме кралицата на лошите решения Каси (Кейли Куоко) в доста по-добро състояние, отколкото в началото му. Решена да откаже пиенето и почти разплела загадката, стюардесата най-после е готова да промени живота си и да загърби лошите си навици. След като се съгласява да сътрудничи на ЦРУ, обаче тя се изправя пред нова мистерия. Някаква непозната жена явно се представя за нея, но за какво се опитва да я натопи? И как ще се справи Меган със севернокорейците?

Опознай поколението между 16 и 25 години, за да го разбереш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *