Твоя светлинна творба може да преобрази фасадата на НДК

eMAG организира конкурс за светлинна творба, която ще преобрази НДК, а ние ти подсказваме как да участваш, защото ще бъде епично!

0 коментара Сподели:

Градът ни си има символи и тези символи ние обичаме повече от всичко, защото те са архитектурното и емоционално сърце на София.

Ето защо изпитахме супер вълнение, когато разбрахме, че eMAG организира конкурс за светлинна творба, която ще преобрази фасадата на НДК.

eMAG се включва в първото издание на фестивала за светлинно изкуство LUNAR и дава шанс на трима артисти да покажат своите произведения на фасадата на една от емблематичните столични сгради. Арт събитието ще се проведе между 6 и 9 май 2022 г., преобразявайки София в огромна галерия под открито небе чрез 3D мапинг и светлинни инсталации за над 10 от най-известните сгради и площади в града.

В подкрепа на българските таланти и на възможностите, които съвременните технологии дават не само за развитието на бизнеса, но и на изкуството и градската среда, eMAG организира конкурса eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire.

До 25 април 2022 г. включително всички желаещи могат да подават своите предложения за светлинното преобразяване,

като ще бъдат отличени три творби, съчетаващи креативност и емоции, разказващи истории и демонстриращи умелото боравене с фасадата на сградата, както и с възможностите на 3D мапинг технологията.

Ако си креативен артист, който иска да види творбата си в сърцето на града, и си решил да кандидатстваш, споделяме и трите теми на конкурса:

eMotions – авторски прочит на тема емоции, иновации, нови възможности;

eXplore – авторски прочит на тема търсенето (както буквално, така и преносно) и това, че да намериш „своето“ нещо никога не е било по-лесно, вземайки предвид разнообразие, избор, функционалности и eFuture – авторски прочит на тема технологиите като част от ежедневието и иновациите, които превръщат мечтите в реалност – модерност, градска среда, технологии, зелени иновации и социална отговорност, образование.

Документите за участие, правилата на конкурса, техническите изисквания за кандидатурите, както и инструкции за подаването им се намират на страницата на eXperience by eMAG: Dream, Create and Inspire, като всеки автор може да участва в повече от една категория. Освен изява и супер удовлетворение за участниците eMAG осигурява и специални награди за тримата победители – комплекти Apple iPad Air 4 (2020), 10.9″, 64GB, Wi-Fi и Apple Pencil. Късметлиите ще бъдат обявени на 29 април 2022 г. на страницата на конкурса, а ние нямаме търпение за фестивала, защото през май София ще свети от щастие. Криейтвайте смело!

Ако искаш още наслада за сетивата – виж Интимната вселена в новото видео на Рут Колева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *