Интимната вселена в новото видео на Рут Колева

Красива музика и въздействащ клип, които ще те развълнуват истински

0 коментара Сподели:

Видеото на новия сингъл на Рут Колева Kiss My Attitude те затваря в една уютна капсула, в която царстват нежните звуци и докосвания.

Съблекли личността си от всичко излишно, две човешки същества споделят обща вселена.

Оставаме с усещането, че сме станали свидетели на взаимодействието между две души в имагинерното пространство между стените на съзнанието им.

Въпреки че действието не се отличава с рязка динамика, всеки жест на героите проговаря с кристална искреност и без нищо излишно. По изчистената си естетика, общия смисъл и цялостното си настроение Kiss My Attitude напомня на видеото на друга песен на Рут – Безтегловност. Наблюдава се паралел между двойките, изолирани в спокойствието и насладата от взаимното си присъствие. Безкрайно лежерни в мимолетността на мига, те споделят погледи, докосвания и дори мисли в приглушената светлина, процеждаща се през прозорците.

Деликатният тембър на Рут произнася мощно послание: да не позволяваш да те сломи външният натиск за покорство и конформизъм;

да не се оставяш да те обезкуражат и да отстояваш себе си, независимо от обстоятелствата. Вдъхновяващият текст стои съвсем на място на фона на страхотния аранжимент, създаден от Chili AF и Георги Линев. За видеоклипа пък можем да благодарим на режисьора Жоро Манов и ловкия обектив на Александър Станишев.

За още красиви кадри и добра музика виж българската идилия във видеото на Father John Misty.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *