5 места за игра, където да заведем малчуганите

0 коментара Сподели:

Събота сутрин и още с първите глътки кафе мисълта „Какво ще правим днес?“ започва да бушува в съзнанието ти. Ако детето ти има нужда от приключения, а ти от идеи, следвай цветните хрумвания в страниците –

показваме ти къде да отидете за доза истинско забавление дори и в града.

Тук игрите са в кърпа вързани и добре дошли са всички, които знаят, че животът е като игрална площадка – особено за най-малките, които кипят от енергия.

Capella Play

10:00 – 22:00
0700 359 09

В Capella Play (Park Center, The Mall и Mega Mall) цветното настроение те хваща още от вратата. Това е място за щури развлечения и игри на закрито за деца от 3 до 12 г., където родителите могат да отдъхнат в уютната атмосфера в ресторанта и да са спокойни, че малчуганите ще изразходят цялата си енергия. Концепцията им включва огромно пространство с разнообразни съоръжения за игри, разнообразна палитра от тематични партита и избор от пакети и куверти.

Boby and Kelly

пт – нд: 10:00 – 22:00
ул. „Филип Аврамов“
02 974 4839

Посрещаме малчуганите в увеселителния парк с открита и закрита площ от над 5000 кв.м и над 30 разнообразни атракциона – батути, влакчета, цветни въртележки, приказни зони, аркадни игри и куп други занимания. Със сигурност и на теб ще ти се прииска пак да си дете, но уви, този купон е само за малките. Порасналите ги очаква ресторант с автентична италиански кухня и спокойна атмосфера. Наздраве за местата, в които да отпразнуваш всеки хубав повод или просто да зарадваш детето (в себе) си.

The Little Gym

09:00 – 20:00
бул. „България“ 118
088 859 4441

Това не е просто място за забавление, а световна гимнастическа спортно-образователна програма за деца от 4 месеца до 12 години. Тук те развиват физически, социални, емоционални и интелектуални умения пред погледа на родителите си. Всичко се случва под формата на игра, ето защо тренировките се превръщат в любима част от седмицата на малките шампиони.

Stuart Little Kids Zone

10:00 – 20:00
ул. „Кишинев“ 17
088 689 5982

На вниманието на всички родители, търсещи местенце за рожден ден, частно събитие или просто за весели игри – Stuart Little посреща своите гости в светлото и приветливо пространство, точно до Южен парк. Тук за всички малки дами и господа са осигурени цели три зони, пълни с дървени играчки, които да обогатят и развият въображението и координацията. Има още батути, голяма катерушка и бар с място за мама и тате.

Area 52

пон – пт: 11:00 – 21:00
сб – нд: 10:00 – 21:00
Sofia Ring Mall, Ниво 0
02 411 0052

Най-големият батут парк на Балканите те очаква за въздушни забавления при нулева гравитация! Супер якото на скачането на батут е, че е еднакво весело и за децата, и за възрастните. Паркът предлага всевъзможни пакети за рождени дни, тийм билдинги и забавления за цялото семейство. Очакват ви адреналин и смях с космически забивки, битки с надуваеми блокове, интерактивна стена, маймунски лостове, над 70 батута, фрийрън академия и единственото Beat Night парти с въздушен дансинг.

Накъде да се насочиш тази седмица? Виж най-горещите културни събития от 21 до 27 март.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *