Здрав дух, здраво тяло

Как се държим във форма за следващите си градски подвизи

0 коментара Сподели:

Ако ще напускаш зоната си на комфорт, направи го с размах!

Излизаме извън естествения хабитат на градската бохема, населен с барове и ресторанти, и се отправяме към местата, залите и пространствата, където спортният дух се ражда, расте и помъдрява. Е, понякога с цената на малко пот и няколко горчиви закани, но винаги с ясната представа, че отново ще се върнеш тук, защото всичко това е просто адски зарибяващо.

NV Sports & Spa

бул. „Д-р Г. М. Димитров“ 59
088 559 0108

Пълноценната тренировка е гарантирана в просторната и модерно оборудвана фитнес зала, където екип от персонални треньори ще ти помогне бързо да постигнеш резултатите, към които се стремиш. След това може заслужено да разпуснеш в СПА зоната, където те очаква закрит иноксов басейн, финландска сауна, парна баня, стаи за релакс и масажни помещения. Ако пък фитнесът не е за теб, пробвай груповите тренировки по йога, танци или спининг. Не отлагай да се погрижиш за духа и тялото, отплаща се!

Lotos4ever

088 892 2075
lotos4ever@gmail.com

Lotos4ever, създаден от главен преподавател CYT500 Даниела Димчева, е най-доброто място в града ни за обучения на йога и Пилатес преподаватели. Тук откриваме 200- и 300-часови обучения за сертифицирани йога преподаватели, Йога 500, курсове за Пилатес инструктори, курс за инструктори по аеробика, курс за Табата инструктори и единствения по рода си за България курс йога за лице. Онлайн може да намерите йога за всички, а блогът им е най-богатият за йога на кирилица в света.

Olymp Фитнес

ул. „Георги Пеячевич“ 55
089 706 4141

С над 12 години опит в сферата Olymp Фитнес продължава само напред в посоката към здравословен, активен и пълноценен начин на живот. Тук е мястото, на което идваш с поставена цел, а отдаденият екип от професионалисти е насреща, за да ти помогне да постигнеш желаните резултати и дори да отведе по-отдадените и до състезателния подиум. Качествената и разнообразна тренировка дава тонус и нови сили, а

в Olymp имаш златната възможност да разкриеш пълния си потенциал и да изградиш и затвърдиш здравословните си навици.

Залата им е оборудвана с уреди за кардио частта от тренировъчния режим, както и с такива за всяка мускулна група, която хармонично да развиеш до желаното ниво. Може да избереш своя абонамент от многото варианти, както и да заявиш индивидуален хранителен режим спрямо поставените цели. Барът винаги е зареден с разнообразни протеинови варианти на барчета и смутита, аминокиселини и изненадващи здравословни домашно приготвени вкусотии. Тук не си просто клиент, а приятел, затова мястото е особено подходящо както за начинаещите ентусиасти, така и за напредналите и отдадени на бодибилдинга.

Multisport

Темата за активно спортуващите няма как да мине без една от най-пълноценните придобивки за всички спортни ентусиасти. MultiSport е карта за спорт, която се предоставя само чрез работодател и ти дава достъп до над 1000 обекта с разнообразни активности. Сред тях са и два от фитнесите, изброени в настоящата селекция, а всички обекти, за които важи картата, са обозначени на уебсайта на MultiSport. Можеш да избираш между традиционни спортни активности, като фитнес, аеробни занимания, плуване, танци и бойни изкуства, духовни практики и йога, СПА,

но и забавления като боулинг и билярд, както и сезонните – кънки на лед, ски писти, сърф и ветроходство.

Тук имат опции и за карти за придружител, както и MultiSport KIDS за деца до 15 г., изцяло съобразени с потребностите и нуждите на подрастващите. Освен всички ползи, които изброихме, притежателите на карта MultiSport имат достъп и до онлайн пространство My MultiSport, където да открият над 200 онлайн тренировки, полезни съвети за хранене, ментално здраве и спорт, отстъпки за хранителни добавки, спортни стоки и възстановителни процедури.

Vibes Health & Fitness

Резултатът не идва преди усилието и тук определено ни убеждават, че тренировките във фитнеса спомагат не само за физическото състояние, ами и за душевното. Малките и уютни спортни клубове носят съвсем различен vibe, а ако ти си почитател на такива, мястото ти е във Vibes Health & Fitness. Опитай груповите им функционални тренировки, иновативното оборудване и готината атмосфера в която и да е от Vibes локациите из града.

Фен си на спортовете на открито? Открий всичко необходимо за незабравимо изкарване в планината!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *