Не покоряваме планината, а самите себе си

Всичко необходимо за страхотно прекарване в планината

0 коментара Сподели:
ски зима планина

Ако не се наслаждаваш на снежната премяна на дните, как ще се спуснеш по черната писта на месеците до пролетта?

Тук покриваме всичко необходимо за супер гигантско прекарване в планината и снега – от училищата за ски и сноуборд, където ще ти помогнат най-накрая да схванеш как да ги сменяш тези кантове, до магазините, където наличната екипировката е минимум за планинар олимпиец, носител на всички златни медали в снежно-туристическа категория.

360 Ски Банско

Банско, ул. „Пирин“ 113
088 593 9595

Ако се чудиш къде в Банско ще се погрижат от – до за твоята неповторима зимна ваканция, то си разлистил на правилната страница. 360 Ски Банско предлага цялостно обслужване за ски и сноуборд активности – провеждат се индивидуални и групови уроци с професионалисти в областта, осигурени са трансфери от летището до курорта, а има и обновен гардероб с над 350 чифта ски, сноуборди и други артикули за снежните писти. Едно от най-големите предимства е близостта им до кабинковия лифт, благодарение на което няма да се налага всеки ден да носиш ските си от мястото, в което си отседнал.

Adventurer’s Guide Book

theadventurersguidebook@gmail.com

Зимата е подходящо време да се отдадем на екстремни подвизи в планината и да започнем някой нов спорт, чието начало сме отлагали до момента. Освен че може да се запишеш на уроци по сноуборд, Adventurer‘s Guide Book са и един от първите канали, изцяло на български език, който помага на хората да навлязат в света на екстремните спортове чрез максимално достъпна и синтезирана информация. Идеята им е да запознае хората с различните активности и да им помогне в избора на най-добрата екипировка, първите стъпки и всичко останало, свързано със спорта, който са избрали да практикуват.

Ски училище Steve

хижа „Студенец“,
к.к. Пампорово
088 571 6650

Ако се чудиш къде в Пампорово ще запалиш страстта си към зимните спортове и ще се обучаваш от всеотдаен и опитен екип, ние имаме идеално предложение за този твой ентусиазъм. В Ски училище Steve може да запазиш индивидуални или групови уроци по ски, сноуборд или ски бягане както за начинаещи, така и за напреднали. Освен обучение тук спокойно можеш да наемеш и всякакво оборудване, а в спортния магазин ще откриеш всичко необходимо за практикуването на снежни спортове. Това е и първото училище в България, което предлага обучение по ски за хора с увреждания.

Ако се чудиш къде да отседнеш по време на планинските си подвизи, виж нашите 8 предложения.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *