5-те филма с Том Харди с рейтинг над 7

И талантлив, и... божествено красив.

0 коментара Сподели:

Ах, този секси, страшно секси Том Харди! Роден през есента на 77-а в Лондон от майка художник и баща писател и драматург – е, страхотно са се справили.

Между другото в ранните си години Том може да носи лице на ангел, но преживява доста тежки дни.

Изключван е от училище за кражба, а през 20-те си години се пристрастява към алкохола и кокаина. През 2003, след като припада в Сохо и се събужда омазан с кръв, нашето лошо момче, влиза в клиника за лекуване на зависимости и се изчиства напълно. Година по-късно се разделя с тогавашната си жена Сара Уорд. За тези, чиито капачки вече са се размекнали и берат надежди – наш Томи е женен за Шарлът Райли. Запознават се на снимките на „Брулени хълмове“  през 2008 година. А сега оставяме личния му живот настрана.

Спретнахме си една готина класация с филмите му, чийто рейтинг не пада под 7.

INCEPTION (2010) – 8.8

Е, разбира се, че ще започнем с този филм. Всички сме го гледали поне един път. Ако не си, ето ти повод да го направиш. Януари е, студено е. „Генезис“ е  сътворен под режисурата на Кристофър Нолан, филмът е  драма, екшън, фантастика и психологически трилър. „Генезис“ е медитация върху възможностите на въображението и същността на човешкото подсъзнание и емоции, върху комплекса за вина и самозалъгването. Филмът изследва едни от най-неясните и странни проявления на нашия мозък – сънищата. Невероятно заснет, с неветоятен актьорски екип.

Виж повече: Лорина Камбурова отговаря на всички въпроси пред нас

BRONSON (2008) – 7.1

Връщаме се две години назад във времето. „Бронсън“ с режисьор Никълъс Уиндинг Рефън. Много интригуващ филм. Историята разказва за младо момче, което решава да измайстори собственоръчно направена пушка и му скимва да ограби пощенската служба. Откъде му хрумна тази жестока идея на това хубаво момче.

Малко след тази ексцесия, разбира се, е заловен и вкаран зад решетките за скромните 7 години.

Но като го изгледате, ще разберете защо впоследствие излежава 34, 30 от които в строг режим. Просто жесток филм. Буквално.

LAWLESS (2012) – 7.3

Страхотен филм! Историята разказва за съдбата на тримата братя Бондурант по време на Сухия режим в Щатите. В ерата на Голямата депресия продават високоградусов дестилат.  И както вече се досещате, още в заглавието на филма е закодирано – братята стават водеща мишена за щатската полиция. Старовремска история, но страшно запленяваща и невероятно интересна! Историята е по действителен случай, Джон Хилкоут екранизира романа на Мат Бондурант от 2008 година TheWettestCountyintheWorld. Филмът поразява, оставя трайни, дълбоки следи!

THE DARK KNIGHT RISES (2012) – 8.4

Въпреки противоречивите мнения филмът е един добър завършек на трилогията на Нолан и има много добри качества. „Черният рицар: Възраждане“ влиза в няколко жанра – криминална, екшън, трилър драма, и определено си заслужава да се гледа. Филмът носи действителността, в която живеем, засяга глобални теми, умело представени през добрата работа на звездния актьорски екип. Мащабите, които обхваща, техническото оформление и супер добрата игра в екшън епизодите са адски впечатляващи. Направо дърпай трилогията и гледай!

Виж повече: 5 филма с Джерард Бътлър, които да си пуснеш още сега

LOCKE (2013) – 7.1

С 31 номинации и 7 награди – е, малко са му. Филмът – една кола, един мъж Айвън Лок (Том Харди) и едно handsfree. 85 минути телефонни разговори. Този филм е истински подвиг в професионалния живот на Харди. Инфо за сюжета е излишно да се дава, защото историята е простичка и супер близка до всеки един от нас. Режисьорът и сценарист Стивън Найт си е свършил много добре работата. Запознава ни с един персонаж и ни държи в напрежение и запален интерес през цялото време на филма. Режисурата му е адски изразителна и красива, но истината е, че сценарият е водещата сила! Ако не си го гледал, сега е моментът! Ако си, дръпни го пак!

TABOO (2017-2018) – 8.6

8.6?… Сериалът е жесток, заслужава поне 9.1.Тази година излиза и новият сезон! Създателите – Том Харди, баща му – Чипс, и Стивън Найт! Ето тази комбинация си е направо взрив! Работете здраво момчета, всички очакваме с нетърпение какво сте сътворили! Отиваме в  XIXв. в Лондон, където се развива действието на историческата драма. Атмосферата е мрачна, улиците са кални, напрежението голямо!

Том Харди прави жестока роля, влизайки в кожата на странстващия Джеймс Казая Дилейни.

Има готически и фантастични елементи и много мистика, а притежавайки тези интригуващи качества, сериалът се качва в класацията рязко!

Ами от нас – приятно гледане! Зареди се със свежа и вкусна храна, направи си хубав креватен пашкул, вземай лаптопа и почвай да гледаш!

8 филма с Леонардо ди Каприо с рейтинг над 8 

Фен си на Stranger Things? Виж какво мислим за сериала:

Търсиш още вдъхновение? Открий го в нашия Instagram

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *