Ново място в София: Клуб Scratch

Сцената пък се превръща в дом за някои от най-горещите хип-хоп изпълнители.

0 коментара Сподели:

Хип-хоп бийтове, стилно обзавеждане и проблясващи прожектори те очакват в единствения по рода си рап клуб в София. Зад бара най-добрите коктейл специалисти в България ловко подмятат бутилки, за да смесят невиждани досега еликсири за душата и вкусовите ти рецептори.

Сцената пък се превръща в дом за някои от най-горещите хип-хоп изпълнители.

Сред тях са Слаткаристика, БОБО, Alex P, Лора Караджова, PG & Drink, Момчето, FO & Peeva, Секта и Сплиткид. На пулта пък сядат диджей гиганти като Ray Bon, Akasha, Hilla, както и резидентът им Moshino.

Запазваме си всички важни декемврийски дати за редица страхотни събития, помещаващи се в  Scratch. Искаш да загрееш за празниците? Пусни се на R&B парти с DJ Cass и Moshino на 22 декември от 22:00 и танцувай до сутринта.

Ако не са те заболели краката, може да повториш на 23-ти, когато Спенс грабва микрофона и изпълнява любимите ти хитове с помощта на DJ Groovy и Moshino.

На 25-и пък ни предстои коледно размазване под звуците на афро ритми, денсхол, трап и хип-хоп. Сцената принадлежи на редица изпълнители и диджеи: Dave Miles, Ghostboy, Young Shawn, REL, FLAMME и VKO, а изкусните движения на RM Ballet карат и най-добрите танцьори сред нас да се чувстват тромави на техен фон. При всички случаи предстои една жестока коледна вечер.

Добави коледна шапка към най-готиния си клубен аутфит и си готов.

От 29 декември започва градация към един зрелищен финал на 2021. Стартираме музикалната вълна с лайв на Alex P на 29-и от 22:00, продължаваме директно на следващия ден с Dim4ou, а в последните часове от годината ни чака грандиозно парти. От Америка пристига DJ Ego, който е част от екипа на световноизвестната звезда DJ Khaled. Това не е всичко – гърмим шампанското с песните на БОБО и NDOE и се размазваме под бийтовете на Moshino & Djane Shamy до зори. Приготви се да се движиш по дансинга, сякаш фойерверки избухват под краката ти.

Новогодишният куверт на Scratch е на стойност 50 лева и включва 100 милилитра водка или уиски, безалкохолно, чаша пенливо вино и безкрайно количество добро настроение.

Ако си оставил купуването на подаръци за последния момент, не се колебай да се обърнеш към тези 5 български бранда

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *