Една легендарна колаборация: Chivas Regal и Balmain

Отлежало уиски с неустоима визия, вдъхновена от висшата френска мода

0 коментара Сподели:

Когато научихме, че Chivas Regal се присъединява към Balmain за създаването на лимитирана серия шотландско уиски, бяхме сигурни, че колаборацията ще е наистина легендарна. Тази есен двата бранда ни представят лимитираната серия Chivas XV Balmain.

В новите ексклузивни визии на бутилката и опаковката Chivas и творческият директор на Balmain – Оливие Рустейн, съчетават неподражаемия френски стил с отличителния характер на 15-годишното шотландско уиски.

Съвършената симбиоза между традиция, смелост и иновация ни посреща от луксозните бутилки, а френският аромат се излива от гърлото им от 1786, когато Chivas за първи път се появява на пазара. Това, което дава на 15-годишното уиски на бранда, разпознаваемия му вкус, е фактът, че е завършено в бъчви с коняк, съчетавайки вековните културни традиции в производството, с иновативния поглед на компанията.

Идентичността и на двата бранда винаги е била свързана с високи стандарти, смелост в действията, без страх да премине границите и да събаря вече установените норми.

За тези, които познават неподражаемия стил на френската модна къща, златните вериги и усещането за дръзко заявяване на позицията, не са изненада. Премиум усещането празнува по-младото и бунтарско поколение, което Оливие Рустейн привлича след назначението си в Balmain, a Chivas Regal внася нов смисъл в разбирането за качествено уиски.

Първата серия от колекцията – Chivas XV Balmain Gold Edition, беше официално лансирана у нас през октомври в изключително лимитиран брой индивидуално номерирани бутилки. От края на ноември можем да се сдобием с втората визия от серията, която е по-достъпна и съживява разпознаваемият силует на Balmain чрез симетричен дизайн на вериги и колани в опаковката. Подходяща идея за стилен подарък, който носи колекционерска стойност и със сигурност няма да остави безучастен всеки ценител на изискания вкус и визия. А и какъв по-добър начин да отпразнуваме важните моменти с близки или колеги от бутилка премиум уиски?

Повече информация за лимитираната серия може да откриете на официалния сайт на Chivas Regal България.

Перфектният бленд от мода и уиски е подходяща идея за стилен подарък, който носи колекционерска стойност и със сигурност няма да остави безучастен всеки ценител на изискания вкус и визия!

Спомняме си Върджил Абло – един от най-бележитите дизайнери на нашето време.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *