Да откриеш своето място: Едуардо Коста

От 75 държави в България

0 коментара Сподели:

Ако някога си се чувствал, сякаш се луташ между различни професии и занимания, без да знаеш накъде точно си се запътил, спокойно – не си сам.

Едуардо Коста идва чак от Бразилия, а по пътя работи какво ли не.

В следващите редове ти представяме историята му и те вдъхновяваме да намериш и ти своето място – може би то ще бъде в печелившия отбор на PokerStars, за който можеш да кандидатстваш на pokerstarscareers.com.

Не си сигурен дали си подходящ?

Компанията е място за всеки, който живее, за да се учи и развива, за всеки, който търси да развие уменията си, докато е част от иновативна работна среда.

Какво може да доведе един бразилец в България?

Със съпругата ми работихме зад граница, прекарахме около 8 месеца в пътуване между България, Бразилия и други държави. После се появиха децата и необходимостта да си стъпя на краката, буквално, имайки предвид, че посетихме над 75 различни държави по света. Работехме на круизни кораби, но преди около четири години решихме да преустановим. Бяхме готови за новия си живот в България – тук е семейството на съпругата ми, а и вече бяхме инвестирали в недвижимо имущество. В началото ми беше трудно, основно заради езика, но сега вече се чувствам повече у дома, въпреки „счупения“ си български.

Преди да станеш част от съпорт екипа на PokerStars за Португалия, с какво се занимаваше?

Имам диплома по Физическо възпитание и спорт и квалификация в Спортна физиология, която ме отведе до университет, в който работехме с атлети на много високо ниво. Освен това, в продължение на шест години, се занимавах с проект на UNICEF за деца в неравностойно положение, а след това 11 години прекарах работейки на круизни кораби. Преместването ми в България доведе и до възможността да работя в екипа на PokerStars.

Сподели ни един любим аспект от твоята работа.

В моят случай това е възможността да работя „4 на 3“ или иначе казано – четири работни дни се редуват с три почивни.

Освен това обаче, това, което ме впечатлява, е когато играчите са удовлетворени от резултата, тъй като работата ми е свързана пряко с това да оказвам съпорт „на терен“.

Има ли нещо различно в това да работиш в България?

Освен, че повиших техническите си умения, които чувствах, че мога да подобря, тук интересното е, че имаме свободата да разговаряме с мениджърите си. Всички те ни виждат като човешки същества, а не просто като работници, което е страхотно.

Ако трябва да разкажеш една забавна история за себе си, тя ще е…

Женил съм се три пъти. За една и съща жена!

Имаме бракосъчетания в България, Бразилия и а Каймановите острови.

Как би описал колегите си в три думи?

Те са отборни играчи, отзивчиви и професионалисти.

А тук те срещаме с Александра Устамитева.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *