Бодра смяна: Александра Устамитева

Meet the Stars Crew

0 коментара Сподели:

Ако си от тези, които имат свой собствен ритъм, който не се подчинява на стандартен работен график – обичаш да си отспиваш след парти, имаш десетки ритуали преди тръгване за работа или просто куче, което обича дълги разходки, то PokerStars са твоите хора. Гъвкавото работно време е бонус и ако искаш да ти остава време за хобита, пътешествия, срещи с приятели и всички останали страхотни неща, които можеш да правиш извън страхотната си работа.

Бъдете търпеливи. Хубавите работи отнемат време.

Това са думите, които Александра от София най-често казва на новите попълнения в офиса на PokerStars, на които е ментор и помощник. През останалото време Алекс е специалист връзка с клиенти с руски и немски (основно), любител фотограф (когато е свободна) и един от онези хора, които не-на-виж-дат ставането рано сутрин.

Да работиш на пълен работен ден и същевременно да имаш свободно време. Как става тази магия?

Смяната от 16:00 до 01:00 е напълно подходяща за хората, които са активни вечер, но все пак искат да имат свободно време през деня за университет, фитнес и други подобни занимания. Нетрадиционната смяна ми дава предостатъчно време да се занимавам с други неща през деня и да се наспя. Наистина не мога да си представя да ставам рано, защото съм по-скоро „нощна птица“ и спя до по-късно, а и когато се налага да стана рано, по-скоро предпочитам да е за пътуване, отколкото за работа.

За къде ще бъде следващото пътуване, за което ще станеш рано?

Следващото приключение ще е походът, който с приятеля ми планираме: от София до Рилския манастир.

Защо точно PokerStars?

Защото моя приятелка работеше тук и беше изключително доволна. Каза ми, че търсят хора с английски и немски и дали бих искала да опитам. Не го мислех дълго, попитах я за всички условия и изисквания се впуснах в процеса по кандидатстване, който протече изключително приятно. Още в първите си контакти с хора от компанията бях сигурна, че ще ми хареса.

Помниш ли първия си работен ден в PokerStars?

Да, беше преди около година и бяхме в карантина, която постепенно се отпускаше, но все още не бяхме напълно наясно какво ще се случи. Много хора избраха това време за хибернация или като цяло за почивка и забавяне на ежедневния ход, докато други решихме да се възползваме от ситуацията и да действаме. Моят първи ден беше спокоен, все още се уточняваха техническите специфики на работния процес, тъй като работата от къщи беше нещо ново.

Кои са любимите ти думи на руски и немски?

Любима дума на руски „усмихни се“, както и името на една любима моя песен: „Улыбайся“.

На немски за много красива дума намирам думата за тайна: Geheimnis.

Това, че работиш в международна среда, помага ли ти да се развиваш?

Всички постоянно общуваме с чуждестранни колеги. Хора, родени в най-различни държави и намерили работа тук, са добре дошли и за мен е изключително удоволствие да общувам и работя в екип с тях.

Трудно ли е да си ментор?

Напротив. Изключително приятно е. Може да е трудно, когато не си особено общителна личност или човекът от другата страна общува малко по-трудно. Най-важното и най-честото нещо, което казвам на хората, които обучавам, е да не се тревожат прекалено много за времето, когато се учат, а да бъдат внимателни и да следят за всеки най-малък детайл.

А тук са сериалите, които ни направиха впечатление тази седмица.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *