10 неща, които можеш да намериш в апартамента на средностатистическия софийски ерген

0 коментара Сподели:

Мачвате се знаеш къде. Първа среща – всичко е супер, той е забавен и мил, ти си впечатлена, кани те на втора среща. У тях.

Дали живее още с техните? Дали живее в боксониера в Люлин 3, а го раздава като да е на пресечка на „Шишман“? Дали ще си тръгнеш жива от там? Стотици въпроси изникват в съзнанието ти, но ние можем да ти помогнем да добиеш представа на каква гледка можеш да попаднеш, когато отидеш на гости при някое проектогадже. Подбрахме 10 от най-често срещаните находки в апартаментите на софийските ергени.

Съквартирант

Абсолютно нормално е в 20-те си години да живееш с някого, за да си разделяте наема, пък и е по-забавно. Тревожно е обаче, ако той вече е на 41, съквартирантът му всъщност е бившата му приятелка, майка му или нестандартни домашни любимци от неизвестен произход. В повечето случаи е просто някой негов приятел, който със сигурност ще разбере всички подробности за теб. Особено ако се засечете по пътя ти към банята и си само по ДНК точно в тоя момент.

Кутии от доставена храна

Ако си му за първи път на гости, може да се е постарал и да е изчистил, но обикновено в дома на средностатистическия софийски ерген има поне 1 кутия от пица, изядена в последните 24 часа. Да си признаем, хората, които най-често навестяват домовете ни напоследък, са доставчиците на храна. Това да миеш чинии е любимо занимание само на психопатите, така че не се стресирай, ако има купчина от тях в мивката. Прекалено е обаче, ако вече има формирана нова екосистема там някъде.

Бутилки от изпита бира

Броят на съквартирантите е правопорпоционален на бутилките изпита бира, които можеш да намериш в апартамента. Дори и да е изчистил, бутилките в някакъв момент се превръщат в своеобразна арт инсталация, която компенсира липсата на каквото и да е друго изкуство в дома. Плюс 10 точки ергенска естетика, ако са от скъпи уискита, а не бири.

Алтернативни кухненски принадлежности

Тоалетна хартия вместо салфетки, буркани вместо чаши, чинии от поне 3 различни сервиза, които служат за всичко – от супа до суши, списъкът винаги може да се обновява. Каквото и да е, важното е да върши работата. И да има тирбушон.

Една кърпа

Системата с ползването на една кърпа е следната: започваш от лицето, после тялото и накрая интимните части, като до следващия ден кърпата е забравила всичко и пак можеш да си избереш който си искаш ъгъл да почнеш да се бършеш.

Кърпа в кухнята или за гостите е екзотично понятие,

чието съществуване се появява горе-долу и по същото време, когато ергенът започва да живее с жена.

Семпла козметика

Мъжете като цяло не са фенове на каквато и да е козметика, защото смятат, че е „гейско“ или „нямат нужда от това“, сякаш те не разполагат с тяло, за което също трябва да се грижат. В банята на ергена обикновено можеш да намериш четка и паста за зъби в изтормозено състояние, бръснач, пълен с косми, ако е благоволил да обезкосми някоя интимна част и *барабани, моля* – 1 брой козметичен продукт, който се ползва за шампоан, душ-гел, препарат за чистене и ако се наложи – веро.

То това е на бившата

Ако в полезрението ти попадне нещо съвсем дамско като например тампон, фиба или направо снимка на друга жена, веднагически могат да бъдат съчинени свободни разкази как този атрибут е на майка му, сестра му, братовчедка му и т.н. По-неловко обаче е, ако след срещата ти звънне да ти каже, че си си забравила сините прашки, а ти сини прашки изобщо да не притежаваш. Упс.

Презервативи

Трябва да сме винаги готови, разбира се. Може презервативът да е един и да е ползван и изритан под леглото, но все пак все ще се намери една бройка някъде в апартамента. Другата опция е да има един късметлийски презерватив в малкото джобче на портфейла, който някога са му дали безплатно по време на някоя кампания.

Чорапи

Обикновено мъжете си купуват пакети с по 10 чифта еднакви чорапи, за да не стават обърквания и ако някой злочест чорап избяга, неговият побратим ще може да се припознае с останалите и да участва в комбинации с тях. Затова често срещана гледка в апартамента на един ерген са нечетен брой черни чорапи накуп до/под леглото и може би още няколко, които се борят за живота си от седмица, разположени на нещо като простор на терасата.

420

Я някой спейсбег под леглото, я листчета в панерката на масата в хола или пък направо половин метров бонг са част от находките, на които можеш да попаднеш в апартамента на един ерген, ако той съответно е любител на мАрУлЯтА нА дЯвОлА. Независимо дали той пуши или не, вероятността да намериш минимум поне една запалка е огромна. Минаваме границите на допустимото, ако се окаже, че си на гости при някой далечен братовчед на Пабло Ескобар.

Виж и 10 неща, които научихме от „Пепеляшка“.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *