Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Препъникамъчетата по пътя...

0 коментара Сподели:
Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Свети Валентин. Ден, в който не е достатъчно да обичаш някого, трябва и да му купиш някакъв подарък, за да докажеш любовта си. И ако все пак жена ти каже, да не ѝ подаряваш нищо, недей да го приемаш буквално. Това е същото като да ѝ кажеш „Не е нужно да правим секс, ако не искаш” – всички знаем, че лъжеш.

Няма жена, която не обича внимание и нежност,

или по-банално казано – да ѝ купиш нещо, така че 14 февруари не е точният ден да се скъпиш. Ако си човек с дълга връзка (а и не само), вероятно си напълно изчерпан за подаръци не толкова финансово, колкото идейно, понеже Св. Валентин е всяка година и вече бая години минаха, а подаряването на едни и същи неща е, меко казано, неприемливо. И все пак, дори романтичните подаръци и изненади наистина да не ти идват отръки, ако искаш връзката с любимата ти жена да върви, за празника на любовта избягвай да ѝ подаряваш някои от следните неща:

Антифони

Сигурно ще си кажете, че се шегувам и няма човек, който наистина да е подарявал антифони на жена, но уви – има. Бившият (вече) приятел на една позната хъркал и решил да я „изненада за Св. Валентин с нещо практично“. Когато на дневен ред се постави въпросът за практични неща, хората са способни да оборят всяка дефиниция за практичност и да приложат някаква своя, варираща от книга „Научете ливанската кухня за 20 дни” до CD с всички клипове с домашно порно с гаджето като гаранция, че и занапред ще са заедно. 

Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Практичен подарък на практика не съществува.

Та въпросният човек с антифоните, като осъзнал, че тя е останала разочарована от подаръка, се опитал да „спаси положението“ с „Купих най-скъпите в магазина“. Може би сега този човек се разхожда някъде из магазините и се чуди какво да купи за новата си приятелка и дълбоко в себе си се колебае между четка за тоалетна и безжичен миксер. Но от най-скъпите!

Билет за нещо, на което не ѝ се ходи

Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

„Скъпа, купил съм билети за Sting в Пловдив” е едно, но „Скъпа, купил съм билети за „Лудогорец“ – „Милан“ в Разград” е друго. И не в града е причината. Ако ходите някъде заедно, бъди сигурен, че е на място, където и двамата искате да отидете или поне където тя иска да отиде. В противен случай ще видиш в очите ѝ едно тихо разочарование и ще чуеш киселото „Мерси, супер е”. Представи си, че тя ти подари билети за четене на поезия на тема „Яж, моли се и обичай”. Същата работа.

Ваучер

Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Това е All time антиподаръкът. „Не знаете какво да подарите на любимия човек? Подарете най-добрия подарък – ваучер!”. Доста мъже падат в клопката на този маркетингов трик, казвайки си „Защо да избирам нещо сам, рискувайки да не го хареса, като може да ѝ купя ваучер и да си спестя време”. По скалата от 1 до 5 – НЕ. По скалата от 1 до 10 – ПАК НЕ. Ако купиш ваучер, спокойно може да ѝ купиш и компютърно генерирана валентинка с пожелание: „Уважаеми човеко от женски пол, сърдечни поздравления, за настоящия празник!”, съвсем елиминирайки риска, че може да не го хареса.

Електроуред

Внимавай какво ѝ подаряваш за Свети Валентин

Недей да ѝ подаряваш прахосмукачка, дори да е някаква с нечовешки добър дизайн, в любимия ѝ цвят, която чисти по-добре и по-тихо от другите. Това важи и за останалите електроуреди. Дори да ги харесват, повечето жени някак не възприемат това като удачен подарък за Св. Валентин. Електроуред е добър подарък, ако е някаква сряда, минавал си след работа покрай магазина за техника и си видял нещо на промоция. Всичко друго е твърде възможно да не постигне първоначално замисления ти план.

Евтин накит

Генерално жените не обичат евтините накити и ако имаш идея да я изненадаш с някое фалшиво бижу, избягвай неща, на които пише Guss, Dolce&Banana, Armando или Chenal. „Романтичен” подарък като ръкавици, на които с конец е написано нейното име или имената на двама ви, също едва ли е подходящ подарък (освен ако не сте 10-годишни). Да не говорим пък за герданчета със стъклени топчета, в които на зърно от ориз е написано името й.

Това не беше актуално даже и когато беше актуално.

В списъка с неща, които да не ѝ подаряваш, може да се добавят и selfhelp книги, дезодоранти и битова химия, кактуси, автомобилни джанти и някои други неща, за които се надяваме и сам да се досещаш. Изобщо, каквото и да решиш да ѝ купиш, гледай да е лично и да е съобразено с вкуса ѝ и етапа на връзката ви. Не е нужно да изхарчиш цялата си заплата за вечеря в скъп ресторант. Не е нужно и да ѝ предложиш брак пред 1500 човека, натъпкани в някакъв клуб, ако връзката ви не е стигнала до този момент. Направи нещо специално и я накарай и тя да се чувства такава. Не е задължително да е нещо голямо или скъпо. Жените знаят доста по-добре от нас да ценят малките неща (insert penis joke).

Ето нещо за момичето на дните.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *