Как ухаят мечтите

Idôle Aura разгръща ванилия и жасмин, за да напомни на мечти

0 коментара Сподели:
Lancome Aura

Септември бавно обгръща изстиналите тротоари на София, а понеделникът напомня повече за първия учебен ден, вместо за първия работен. Лятото си отива, но в процеса по смяна на сезоните няма място за тъга – кръговратът на природата е онова, което ни доказва, че се движим. Отнасям се в мисли за септември преди много лета, докато в малкото огледало пред мен ръка рисува замечтани устни с молив. В ума ми прозвънява глас: „В колко свършваш лекции? Довечера в Терминала има лайв…“. Още преди споменът за мен да е отговорил, в реалността посягам към финалния щрих – парфюма, и разбирам откъде са се взели всичките спомени – Idôle Aura от Lancôme ухае на мечтите на момиче в началото на своите 20. На нея, която тръгва по пътя и започва да осъзнава, че собственият ѝ идол е самата тя.

08:00

Първият аромат, който събужда съзнанието почти мигновено, е ванилията. Idôle Aura идва на пазара точно през септември, което е превъзходно – парфюмът е перфектният partner in crime за застудяващите дни, защото

комбинацията от ванилия и сол създава незаменимо усещане за топлина

и връща спомени от (дори никога неосъществени, а само бленувани) пътешествия до горещи дестинации. Сякаш в паралелна вселена и в момента си някъде – гол, бос, мокър и солен. Още с първите впечатления ароматът разгръща женствените си нотки и се справя повече от отлично с мисията да накара всяка дама да се почувства секси, нещо повече – да бъде най-добрата версия на себе си през целия ден.

Искрящ бергамот и прасковени нотки подсилват аромата до свежа експлозия,

а мускусният акорд, съставката, която познаваме от класическия Idôle, разкрива флоралните си средни нотки като неустоимо съблазнителна, изключително женствена аура.

13:00

В средата на деня, между „Какво ще обядваме?“, „Имаш ли минутка“ и „Този път наистина се съмнявам, че ще намеря време!“, казано наум към себе си, ароматът върху китката обгръща със свежест и говори на магическия език на цветята.

Нежен жасмин разгръща красотата си, за да напомни, че понякога просто трябва да дадеш повече време (на себе си, околните и задачите) и всичко ще си дойде на мястото.

Ако няма наистина наложителна причина да бързаш, защо не спреш за малко? Огледай се и може би ще намериш решения на всички главоблъсканици в себе си. Точно както Lancôme развиват класическия Idôle до сладкото мечтание, което сега грее на ръката ми. Флаконът на Idôle Aura е също толкова красив и – още по-важно – с дизайн, който се побира в почти всяка дамска чанта, но за разлика от тази на класическия Idôle той вече може да стои изправен. Посягам към парфюма в чантата си, а в ръката си усещам шишенцето почти невидимо – сякаш ароматът се разлива върху дланите ми. 

19:00 

Есента в София е перфектната симбиоза между дългите дни на лятото и уюта на вечерите, когато можеш да се сгушиш на любимото си място. Като съчетание между сладостта на сочни праскови и нежността на кадифени розови листенца.

В 19 часа градът кани момичетата на среща, а те са готови да вдигнат наздравица за успеха – мечтите се сбъдват, но най-доброто винаги предстои.

Вдигам ръка, за да поздравя коктейлната чаша срещу моята и моментът сам ме повлича към убеждението, че Idôle Aura не изневерява на дълготрайността, характерна за парфюмите на Lancôme. Също като предшествениците си – класическият Idôle и Idôle l’Intense, Aura ще запази уханието си чак до вечерта, но е чудесен и за наслагване на аромата за повече интензивност.

Създаден от жени за жени, Idôle Aura отразява красотата на женствения дух, а смелите, но нежни нотки в парфюма говорят по-добре от всички думи.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *