До края на морското блаженство с изцяло новия TUCSON

Разказваме ти за едно пътуване и за един автомобил, които преобърнаха представите ни за иновация и комфорт

0 коментара Сподели:

Знаеш, че морето е огромна наша любов, а през месеците юни, юли и август то е пристан, на който не пропускаме да се отбием почти всеки уикенд. Изминалите дни не направиха изключение и натоварени със сини усмивки, много работен вайб

и желание за комфортно, бързо и безопасно пътуване, се отправихме натам.

Пътят до морето не е дълъг, но както казваше един приятел – „е разнообразен“, тоест има своите житейски неравности, буквално и преносно. Затова за него искахме автомобил, който да е просторен, да изглежда страхотно, да ни предлага изключително удобство и иновации и най-важното – да е абсолютно сигурен на пътя. Намерихме точно това, което търсехме, в изцяло новия Hyundai Tucson, предоставен ни любезно от Hyundai България. Това революционно бижу успя наистина да ни изненада по време на целия ни морски престой. Освен спиращите дъха гледки по пътя, уговарянето на поне дузина работни срещи и двете „отбивки“ за кафе по магистралата нищо не можеше да отклони вниманието ни от усещането, че автомобилът е изключително интуитивен за управление.

Функциите за подпомагане на водача правят шофирането лесно и дори когато голямото синьо наближи и е възможно да се разсееш от избирането на любимия плаж, този модел ти помага по всички „умни“ начини да „държиш правата лента“. Започваме с поразителния дизайн на Hyundai Tucson, който, да си признаем, спираше доста погледи върху нас по време на целия ни морски трип.

Говорим ти за динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини.

Те се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя, а и в очите на всички, които се питат „каква е тази кола“? Автомобилът е с обширен набор от интелигентни технологии, като най-добрите в класа системи за безопасност, последно поколение свързаност и първокласно задвижване. Именно изборът от най-електрифицираната гама от двигатели в сегмента: с 48-V Mild-Hybrid, Hybrid и Plug-In Hybrid и усъвършенстваните системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, правят тази кола нашия избор и за градско шофиране и за поемане на дълги пътувания. Tucson е вдъхновен от SUV концепцията Vision T на Hyundai, която беше представена на AutoMobility LA 2019. Това е първият SUV на Hyundai, разработен според новата дизайнерска идентичност Sensuous Sportiness. Подсказваме ти още, че както всеки Hyundai, новият Tucson е създаден по възможно най-високите стандарти за качество, подкрепени с 5-годишна гаранция с неограничен пробег. Добавяме и факта, че всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d, което ни прави по-отговорни и за природата, и за морето, и за всичко около нас, когато сме на пътя.

За съжаление морската ни ваканция беше кратка този път, но удоволствието от посещението на любимите ни ресторанти и барове по Южното и Северното Черноморие, както и комфортното и безопасно пътуване с това ново бижу направиха този уикенд преживяване, което наистина си заслужава.

Морето е „друга ракия“, казваха старите рибари, с които се запознахме в Резово.

Морето е за хора с „други“ сърца, други възприятия за света, друга естетика. То е за посветените, за онези, които са влюбени завинаги в безкрайната му шир, в езика му и в мириса на сол и щастие. Абе, морето е единственото бягство, което си заслужава да правиш всеки път и по всяко време. Избирай спътниците умно, пълни сетивата с наслада и шофирай винаги до края на хоризонта. С правилния автомобил и правилната настройка – лятото ти ще бъде велико. Обещаваме!

За още от същото – виж Рамо до рамо в автомобилния занаят – срещаме те с Драго и Тодор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *