Editors’ Choice: цветовете на юни

0 коментара Сподели:
Editors’ Choice: юни

Юни е! Време е за живот на открито!

Тръгваме с бодра крачка по затоплените тротоари, сред липите, с морски блянове наум, след шума на града и всички негови страсти.

Отдадохме се на флирт с реалността

и извадихме от нея някои интересни акценти, които да украсят тези тридесет дни. В следващите редове те очакват истории за любов, нова музика, аромати, алтернативни аксесоари и интересни каузи, които да подкрепиш. Надникни зад завесата на нашите месечни впечатления – тук винаги има по нещо интересно.

BOHOBOCO – MAGIC MUSHROOMS

Editors’ Choice: юни

Юнското ни предложение за аромат въплъщава идеята за трансформация чрез нежната сила на магични нотки и нетрадиционни съставки. Композицията представлява неочаквано интересна симбиоза от кипарис, грейпфрут и кардамон. Сърцето ѝ бие в ексцентричен ритъм с магични гъби и касис, билки, давана, иланг-иланг и канабис.

Всеки от ароматите е ключ, позволяващ на вътрешното ти аз да разцъфти,

докато акцентите на мащерка, лавандула, карамфил и пачули отвеждат съзнанието в нови вълнуващи измерения.

NOWNESS – LoveSick Series

Editors’ Choice: юни

Alternative tales of romance –

така наричат завладяващото изследване на съвременните взаимоотношения през призмата на различни преживявания на двойки. Кратките истории влизат под кожата на интимността и човешката връзка, оставяйки суровото и честно изображение на радостите и битките, които съпътстват романтичните връзки в днешни дни. Чрез разнообразния си състав от герои и нюансирано разказване на истории, LoveSick успява да улови същността на съвременната любов във всички нейни форми.

FabBRICK

Създаден през 2018, френският проект за рециклиране на текстилни отпадъци превръща в своя мисия повторната употреба и претворяването на текстил в разнообразни интериорни елементи. На сайта им можеш да откриеш всякакви предмети –

лампи, декорации за дома, мебели и, разбира се, тухли.

Всеки артикул съществува само в един екземпляр, а технологията е адаптирана към всички видове текстил. FabBRICK подпомага и редица компании, като трансформира отпадъците в множество дизайнерски продукти.

XTENDED iDENTiTY

Ако смяташ, че е време да разнообразиш аутфита, любимите обувки или кецове, това обезателно е един от начините да го направиш. 3D отпечатаните аксесоари са смел начин да трансформираш ежедневната визия в нещо доста по-специално.

Октопод, кост, панделка или изящна пеперуда – it’s up to you! 

Разгледай всички модели на xidentity.org!

C-MO – APEIRON

Дебютният авторски проект на Симеон Желязков, добре познат като C-MO,

изследва и опознава по-дълбоката и тъмна страна на R&B звученето

чрез любопитен интроспективен поглед към понятието „нищо“. (Едно от значенията на APEIRON е „празнота“.) Голяма част от записите са направени в домашна обстановка, което подчертава интимния характер на краткосвирещия албум. Петте скъпоценни камъчета не ни изненадват с красивото си и изпипано звучене, в което вземат участие и фантастичните TromBobby, Preyah, Denis Popstoev, Peyotoff, Lili и Rado.

Каузите в Щрак

Editors’ Choice: юни

Щрак е място, което разказва истории и празнува постижения.

Щрак е социално пространство, даващо шанс на хора с различни възможности и от различни общности да си взаимодействат, като се включват в общи колаборации. Тук, събрани на едно място откриваме десетки каузи, сдружения и проекти, с които си струва да се запознаеш и ти. В тях вземат участие хора с различна социална уязвимост, които се обучават, тренират и включват на пазара на труда по напълно достоен начин.

Научи повече на shtrak.org!

Editors’ Choice: артистичността на май

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *