Сериали на седмицата: The Pursuit Of Love, Shaman King и The L Word: Generation Q

Какво да гледаме през горещите летни дни

0 коментара Сподели:

Август по принцип не е месец за висене пред екрана, но пък защо не? Сериали не спират да излизат, а ние сме подбрали най-интересните неща за последните дни. Сред тях са култовото аниме Shaman King, романтиката в ретро тоалети The Pursuit of Love; и завръщането на легендарния The L Word с нови герои под името Generation Q.

The Pursuit of Love

Оказва се, че Емили Мортимър е от онези всестранно развити личности, които просто нямат празно поле в палитрата си от таланти. Освен великолепна актриса, доказано във филми като Match Point, Chaos Theory и Lars and the Real Girl, тя вече е сценарист и режисьор, с мини-поредицата The Pursuit of Love, по едноименния роман Преследването на любовта на Нанси Митфорд. Емили Мортимър има и малка роля в сериала, но нейната работа е основно зад камерата, докато актьорският състав включва имена като Лили Джеймс, Емили Бийчъм, Андрю Скот и Доминик Уест. Историята пък се върти около две братовчедки, които искат и търсят различни неща в живота си.

Безкрайно красив и елегантен сериал, така само както англичаните могат да ги правят.

Shaman King

Аниме феновете чакат от близо 20 години този рибуут на култовата поредица по творчеството на художника Хироюки Такеи.

Верни на оригинала, тези нови, осъвременени епизоди ще зарадват всички с модерна и качествена анимация, както и с така задължителните битки, без фатален изход.

Ако подходиш към този сериал като към доза чисто забавление, няма как да не се зарибиш и да не потънеш завинаги в магическия му свят. Внимание: анимето води до пристрастяване!

The L Word: Generation Q

При дебюта си през 2004 оригиналният сериал „еЛ връзки“ (на английски The L Word) предизвиква революция, провокира пуританите, променя общественото мнение и нагласа за определени аспекти на женската сексуалност. Продължението е не по-малко провокативно, но и все така пълно с емоции и вълнения в сюжета.

Дженифър Бийлс, Лейша Хейли и Катрин Мениг се завръщат в оригиналните си роли, като към тях се присъединяват нови лица, които да представят ЛГБТ обществото.

Темите пък отново засягат любовта, раздялата, секса, успехите и неуспехите в Лос Анджелис – истории, разбираеми навсякъде по света. Задължителен сериал за всеки с отворено съзнание.

Филми като за лятно кино и къде да ги прожектираш сам

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *