Сериали на седмицата: Gossip Girl, Dr. Death и Monsters At Work

Кои са заглавията, които гледахме през тази седмица

0 коментара Сподели:

Едва средата на годината е, а страхотните нови заглавия не спират да валят от всички стрийминг платформи. Тази седмица трите нови сериала, които ни заковаха пред екрана, са новото превъплъщение на Gossip Girl, Dr. Death с Крисчън Слейтър и пиксарската анимация Monsters at Work.

Gossip Girl

Това е продължение на култовия сериал, сниман между 2007 и 2012, в което продуцентите са се погрижили да запазят успешната формула на оригинала:

каст, пълен с впечатляващи актьори, много интриги, много драма и малко комедия за цвят. Даже гласът на Кристен Бел е тук –

все така в ролята на анонимната разказвачка, позната просто като Госип Гърл. Задължителен както за феновете на предишните епизоди, така и за новото поколение, които просто са слушали за тази класика.

Dr. Death

Жанрът с криминалните драми обикновено се върти около съвсем различен вид престъпления, но в този сериал проследяваме историята на Кристофър Дунч

– арогантен и зъл доктор, който по никакъв начин не спазва Хипократовата клетва и оставя трайни поражения върху пациентите си.

Има и фатални случаи. За съжаление поредицата е базирана на реални събития, като за основа на сериала е използван разследващият подкаст със същото име. В ролите на тази солидна драма блестят имена като Алек Болдуин, Джошуа Джаксън и Крисчън Слейтър, а резултатът е определено смразяващ кръвта сериал.

Monsters at Work

Един от най-великите анимационни филми на всички времена Monsters, Inc. вече се сдоби с продължение, при това разтеглено в цели 10 вълнуващи епизода. Действието се развива след събитията във филма от 2001 като историята отново ни пренася в град Метрополис, където чудовищата се опитват да направят преход от захранване със страх към енергията на смеха.

Комедията е на нивото на оригинала, а звездните гласове като Били Кристъл и Джон Гудман правят завръщане в ролите си.

С други думи: гарантирано забавление за цялото семейство.

Барчето, морето, сините вълни – една класика на 10 години

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *